Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

16 latek oslo - Norwegia

Czytali temat:
(1192 niezalogowanych)
5 Postów
Denis adaf
(Kijek)
Wiking
16 letni prawiczek z Oslo szuka wilgotnej partnerki.
Hej! nazywam się Denis (www.facebook.com/denis.kij) Mieszkam w norwegii jakies 4 lata i Chciałbym poznać miłą partnerkę w wieku 15-23 lata która byłaby gotowa na jakieś seksy.
W związku szukam przygód i udziwnien na przykład sex w kosticy czy cos w ten deseń.

Jestem romantyczny i mondry do tego potrafię obronić dziewczynę. jestem pszystojnym średniego wzrostu Brunetem z zajebistymi, niesamowicie niezjawiskowymi i kręconymi włosami.. Bez nałogów. Kocham wilgotne dziewczyny z wielkimi jak Sahara cipkami. Jestem niewyżytym seksualnie nastolatkiem.. Myslę tylko o seksie.. Nieraz masturbję się 17 razy dziennie a rekord to 72 aż mnie ręka bolała. Nie miałem dużo dziewczyn więc jestem troszeczkę nieśmiały.

Zainteresowania: sex i masturbacja.

Odpowiem na wszystkie pytania ale na facebooku!
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Dobre

A najlepsza to ta wilgotna Sahara
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Denis adaf
(Kijek)
Wiking
Proszę nie traktować tego jako żart. Ogłoszenie jest prawdziwe! pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
no co no co to dzieciatko tutaj porabia ?????a zabaweczki juz poukladane w pokoiczku???aa lekcje na jutro odrobione???a mamusia i tatus wiedza co ich cudenko tutaj poczynia???a odpocznij troszke malenstwo przed jakas kreskoweczka,pomaluj cos,poczytaj ksiazeczke dla dzieci w twoim wieku,,no no raz dwa do pokoiku i nos w telewozoreczek i bajusie na dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Makaryna napisał:
Dobre

Makaryna, WIELKIMI jak Sahara, wielkimi, nie wylgotnymi.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
ródka napisał:
no co no co to dzieciatko tutaj porabia ?????a zabaweczki juz poukladane w pokoiczku???aa lekcje na jutro odrobione???a mamusia i tatus wiedza co ich cudenko tutaj poczynia???a odpocznij troszke malenstwo przed jakas kreskoweczka,pomaluj cos,poczytaj ksiazeczke dla dzieci w twoim wieku,,no no raz dwa do pokoiku i nos w telewozoreczek i bajusie na dobranoc

A dlaczegoz to? W Norwegii szesnastolatkowie mogą legalnie mieć stosunki plciowe, bez względu na to czy odrobili lekcje i czy obejrzeli kreskówki, a rodzice seksu nie mogą im zabronić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Hilton napisał:
Makaryna napisał:
Dobre

Makaryna, WIELKIMI jak Sahara, wielkimi, nie wylgotnymi.

Widac, ze chloptas ma wyobraznie, albo naczytal sie ksiazek przygodowych o oazach

A najlepsze, to to, ze jak zobaczylam to twoje "wylgotnymi", to mi sie przeczytalo " wygolonymi"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak

co za fantazja...szczególnie o tej kostnicy...17 razy...no chłopaczek wymiata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
ty hilton zawsze musisz miec odmienne zdanie od mojego??? zaczyna mnie to coraz bardziej bawic ty zaczynalas w wieku 16 lat swoje doswiadczenia??wydaje mi sie ze im pozniej takie dzieci jak on zaczna inicjacje seksualna i dorosle zycie tym lepiej,ale to moim Rodkowym skromnym zdaniem,a to ze maja pozwolenie...w Polsce zabronisz???tez nie,ale lepiej chyba jak dzieci JEDNAK nie maja dzieci czyz nie??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
B.K jego rekord 72 razy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok