Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Gratisy dla niemowląt. - Norwegia

5 Postów
Natasza Urbańska
(03natalia04)
Wiking
Wiatam. Orientuje sie ktos odnosnie adresow str itd dotyczacych probek (podarunkow, gratisow) dla dzici i niemowlat. Nie naleze do najbogatszych i kazda taka pomoc mi sie przyda! Z gory dziekuje!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
1. Wchodzisz na portal Finn.no. - to jest takie tutejsze Allegro
2. Na stronie głównej klikasz na kategorię TORGET
3. Potem po lewej stronie ekranu klikasz na podkategorię Foreldre og barn
4. Po lewej stronie na górze będą 2 kwadraciki opisane jeden Til Salgs [na sprzedaż], a drugi Gis Bort [oddam]. Naturalnie klikasz Gis Bort
5.Na dole po lewej jak przewiniesz to sobie ustawiasz region Norwegii w którym mieszkasz.

No i oczywiście musisz mówić w jakimś zrozumiałym dla ogłaszającego języku, bo trzeba się z nim skontaktować i umówić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Kams Bams
(kartoniczek)
Wiking
www.babypakker.no znalazłam coś takiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Kams Bams
(kartoniczek)
Wiking
ale trzeba dokładnie się przyjrzeć, bo nie wszystkie są zupełnie gratis, niektóre np dostaje się wpisując się do jakiegoś klubu (coś jak Klub Książki np), a to już zobowiązujekartoniczek napisał:
www.babypakker.no znalazłam coś takiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
monika k
(monikak87)
Wiking
Wejdz na strone babypakker.no sa tam paczki z roznych sklepow i aptek wystarczy tylko podac dane i oni przysylaja ci kod ktory pokazujesz w sklepie i odbierasz paczke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok