Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

PROSZE O POMOC W KONKURSIE DZIECKA - Norwegia

Czytali temat:
(2122 niezalogowanych)
8 Postów
Małgorzata Grzesiak
(Gosiagrzes)
Wiking
Witam
Zwracam sie z ogromna prośbą o pomoc w głosowaniu na występ taneczny mojej córki. Wiadomo jak to jest z dziećmi ... wiec jak każda mama chcę jak najwięcej pomóc córce. Niżej podaje link, nie trzeba sie rejestrować. Z GÓRY DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA POMOC
akademiatanca.teletoonplus.pl/praca/378
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
MalgorzataGrzesiak napisał:
Witam
Zwracam sie z ogromna prośbą o pomoc w głosowaniu na występ taneczny mojej córki. Wiadomo jak to jest z dziećmi ... wiec jak każda mama chcę jak najwięcej pomóc córce. Niżej podaje link, nie trzeba sie rejestrować. Z GÓRY DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA POMOC

Mi akurat podobają się pląsy innego dziecka bardziej.....

tylko po co to głosowanie jak i tak wygra osoba która zaspamuje najwięcej znajomych i miejsc w necie i wyżebrze głos???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Małgorzata Grzesiak
(Gosiagrzes)
Wiking
To zaglosuj na inne dziecko i tyle. Widocznie nie masz dzieci i nie wiesz o czym mówie. Ale każdy ma swoje zdanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
Witam

Problem w tym, ze to strasznie slabe Moze zamiast ja krzywdzic współzawodnictwem, niech jeszcze potrenuje? Dla przykladu rowiesnica

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Małgorzata Grzesiak
(Gosiagrzes)
Wiking
Tylko czy ta rowiesnica ma mistrzostwo europy 2014 w 3 kategoriacgch? Chyba nie a moja ma. Nie sztuka jest wyjsc i zatanczyc uklad ulozony przez trenera jak to ma wiekszosc dzieci. Ale masz takie zdanie i je cenie ale skoncz juz bo to bez sensu takie pisanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
Tylko czy ta rowiesnica ma mistrzostwo europy 2014 w 3 kategoriacgch? Chyba nie a moja ma. Nie sztuka jest wyjsc i zatanczyc uklad ulozony przez trenera jak to ma wiekszosc dzieci. Ale masz takie zdanie i je cenie ale skoncz juz bo to bez sensu takie pisanie.

Raczej nie ma...Z tej prostej przyczyny, ze mieszka w Kanadzie. Poczytaj kobicino i obejrzyj nim sie osmieszysz z jakims mistrzostwem europy. Niczege nie ujmujac twojej corce, ale kosci mistrzow europy bieleja na amerykanskich scenach.
Na co komu tytuly jak golym okiem widac ekspresje i bunt- czego i twojej corce zycze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
To zaglosuj na inne dziecko i tyle. Widocznie nie masz dzieci i nie wiesz o czym mówie. Ale każdy ma swoje zdanie.

Czytanie ze zrozumieniem to bariera nie do przejścia..........
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Małgorzata Grzesiak
(Gosiagrzes)
Wiking
Nie osmieszam sie tylko nie wiem co robisz na forum dla mam skoro jestes facetem. Widocznue nie masz nic lepszego do roboty. Konczac nie podoba sie to nie glosuj i nie pisz ja na prawde nie widze sendu twojej rozmowy. Po pierwsze nie znasz sie na tym nic a nic a wypowiadasz sie jak instruktor tanca po drugie nie twierdze ze jest najlepsza w tym co rob i mam swiadomosc tego ze sa od niej lepsze dzieci, ale widze ze na prawde nie eiesz co to znaczy miec dziecko i nawet glosy wyzebrane jak je nazwalessprawiaja tyle radosci dziecku ze nawet nie zdajesz sobie sprawy. Mam nadzieje ze zrozumiesz jak bedziesz mial dzieci. Żegnam Pana bo ta dyskusja tyczy sie mam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
Nie osmieszam sie tylko nie wiem co robisz na forum dla mam skoro jestes facetem. Widocznue nie masz nic lepszego do roboty. Konczac nie podoba sie to nie glosuj i nie pisz ja na prawde nie widze sendu twojej rozmowy. Po pierwsze nie znasz sie na tym nic a nic a wypowiadasz sie jak instruktor tanca po drugie nie twierdze ze jest najlepsza w tym co rob i mam swiadomosc tego ze sa od niej lepsze dzieci, ale widze ze na prawde nie eiesz co to znaczy miec dziecko i nawet glosy wyzebrane jak je nazwalessprawiaja tyle radosci dziecku ze nawet nie zdajesz sobie sprawy. Mam nadzieje ze zrozumiesz jak bedziesz mial dzieci. Żegnam Pana bo ta dyskusja tyczy sie mam

Widzisz kobicino - ulomnoscia forum jest to, ze i twoj post pojawia sie na wspolnej stronie, Nikt tu nie stosuje gradacji w odpowiedzi, tak wiec badz gotowa na krytyke gdy cos publikujesz.

Domyslam sie, ze filmik kierujesz tylko do znawcow tematyki tanca, ktorych jak mniemam wsrod mam sa tysiace.
Widze, ze zamiast szczerosci oczekujesz jedynie poklasku dla swojej pociechy, problem w tym, ze taka "mamina" presja i wpajanie ze curus jest naj naj spowoduje bolesna przebudzenie przy realnej konfrontacji.

PS Mam dwie corki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Małgorzata Grzesiak
(Gosiagrzes)
Wiking
Temat sie nie podoba gpsciu to wyjazd nikt cie tu nie prosil. A poza tym przypomnij sobie jezyk oczysty bo z bykami jakie walisz to wstyd pisac to wspolczyje takiego zawzietego ojca dzieciakom. Poza tym nie znasz to sie nie wypowiadaj na temat innych gosciu. Bo to jest nie smaczne. Jak juz pisalam temat nie taki to zegnam i tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok