Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

przyjecia urodzinowe - Norwegia

Czytali temat:
kmg gz (853 niezalogowanych)
7 Postów
anna adamczyk
(ancyk835)
Wiking
hej, jestem tu od niedawna, synek poszedl do 1 kl, i juz przyniosl zaproszenie na urodzinowa imprezke, i tu moje pytanie, czy sa jakies zasady co do prezentow, moze ktoras mi cos podpowie, a co gorsza w pazdzierniku sama bede musiala pomyslec o naszych urodzinach, tez nie wiem co jak i gdzie, tu tez prosze o podpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
prezent do 150kr
balony na zewnatrz, 2 godziny ,daja ciasto,pizze i parowki ,na koniec kazdemu dziecku daja woreczek z cukierkami i balona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
W klasach gdzie chodza moje dzieci rodzice utalili prezent o wartosci maks.100 kr. lub pieniadze (w kopercie z pocztowka), tez maks. 100 kr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
anna adamczyk
(ancyk835)
Wiking
dzieki serdeczne, juz cos nie cos wiem,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
anna adamczyk
(ancyk835)
Wiking
juz jestesmy po imprezie, to bylo ognisko,w czyms jak tipi,w lesie,z parowkami, piankami, gry i zabawy, dzieciaki dostaly slodycze, wszystko trwalo 2 godziny,
ja tez juz zrobilam rozeznanie, co do naszych urodzin, tu niedaleko mam leoslekeland, i oplata za dziecko + parowka i jakis napoj to 165 kr, wyjdzie kupe kasy, ale nie znam okolicy, co gdzie, a tam najprosciej i dla 6-latkow jak znalazl,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok