Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
hubert kwiat (701 niezalogowanych)
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Nie321850 napisał:
Powiedz jej niech zacznie używać głowy zamiast krocza do załatwiania swoich problemów ,jak to potrafi większość kobiet

I kto to pisze ?!

Moze sama bys sie zastosowala do tej "zlotej mysli" ??

Nie321850 napisał:
Szukam sponsora
Mam 22 lata szukam pracy i mieszkania w Stavanger.Na początek może być sprzątanie .Zamieszkam z panem do 30 lat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Przeciez to byla zalosna prowokacja (w zalozeniu zapewne miala byc zabawna ) pod katem tego wlasnie tematu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty
Jan Kowalski
(333)
Stały Bywalec
Lindemans napisał:
Przeciez to byla zalosna prowokacja (w zalozeniu zapewne miala byc zabawna ) pod katem tego wlasnie tematu

Jednak ja się lepiej bawie niż ty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
MArta Osowa
(MartaOsowa)
Nowicjusz
Nie321850 napisał:
MartaOsowa napisał:
Nie321850 napisał:
Powiedz jej niech zacznie używać głowy zamiast krocza do załatwiania swoich problemów ,jak to potrafi większość kobiet

to, ze ty szukasz sponsora, to nie znaczy, ze wszystkie Polki dupą próbują ułatwic sobie życie. Rozumiem jednak, ze w Twojej ciasnej główce nie mieści się inny obraz kobiety, inne wyznaczniki , priorytety i ambicje, niż Twoje własne.

Uderz w stół a nożyce się odezwą

tłumacz to sobie jak chcesz. w sumie widze już, ze wątek o sponsoringu to ściema. jesteś facetem, więc w sumie takie posty jak te powyzej, w ogóle mnie nie dziwią. przykro mi że w życiu spotykasz same lachony myślące dupą. i dlatego masz taki pogląd na swoje rodaczki. może pewnego dnia się uda. trzymam kciuki.
Co do tematu, to niech ta Pani uwaza na barneve... dla "dobra dziecka" mogą różne kroki powziąc. Skoro matka nie daje rady zapewnic dziecku bezpiecznego lokum, oni to zrobia. Ale możliwe, ze bez matki. Dobrym posunięciem będzie jak najszybsze znalezienie innego mieszkania. jednocześnie zgłosic sprawę policji i trzymac dziecko z dala od tego chuja:/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
MArta Osowa
(MartaOsowa)
Nowicjusz
Lindemans napisał:

racja Lind... Nawet do głowy mi nie przyszło, że to miała byc "zabawna prowokacja'.
Niezły poziom żartu.
Nie ma to jak śmiac się, jako jedyny, ze swojego "dowcipu".
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Nie321850 napisał:
Lindemans napisał:

Jednak ja się lepiej bawie niż ty

Zgadzam sie w 100 %

To taka nieodlaczna cecha tepych ludzi - oni bawia sie najbardziej, co prawda sami, ale jednak najbardziej, ze swoich "przezabawnych"prowokacji
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty
Jan Kowalski
(333)
Stały Bywalec
MartaOsowa napisał:
Lindemans napisał:

racja Lind... Nawet do głowy mi nie przyszło, że to miała byc "zabawna prowokacja'.
Niezły poziom żartu.
Nie ma to jak śmiac się, jako jedyny, ze swojego "dowcipu".
.

Brawo..... mam jaja ,teraz dmuchne was obie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
nie mam nic przeciwko rozrywkowym dziewczynom /dziwki/
ale kurwy nie toleruje
Nie321850 nie widzisz wywloko ze to jest mala dziewczynka ktorej jeszcze cipka nie porosla
bo takie uwielbia wiekszosc starych Norwegow
nawet wlasne wnuczki gwalca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty
Jan Kowalski
(333)
Stały Bywalec
patim napisał:
nie mam nic przeciwko rozrywkowym dziewczynom /dziwki/
ale kurwy nie toleruje
Nie321850 nie widzisz wywloko ze to jest mala dziewczynka ktorej jeszcze cipka nie porosla
bo takie uwielbia wiekszosc starych Norwegow
nawet wlasne wnuczki gwalca

Możesz mi najwyżej polizac .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
dwumetrowym kijem przez szmate bym nie ruszyl
Zgłoś wpis