Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

problem z czekiem?? - Norwegia

Czytali temat:
Meggie S Robert Kuziemko (374 niezalogowanych)
92 Posty
Maja00 z
(maja00)
Początkujący
Witam dziewczyny mam takie pytanie??? Dostałam czek żeby wyplacic becikowe tylko jest maly problem poniewaz w banku jednorazowo mozna wyplacic tylko 25 000kr a wiadome ze becikowego jest wiecej, a ja nie mam konta w banku???? I nie wiem co mam teraz zrobić???? Mój chlopak ma konto w banku tylko czek jest wypisany na mnie czy mial ktoś taka sytuacje????? Bardzo prosze o pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
maja00 napisał:
Witam dziewczyny mam takie pytanie??? Dostałam czek żeby wyplacic becikowe tylko jest maly problem poniewaz w banku jednorazowo mozna wyplacic tylko 25 000kr a wiadome ze becikowego jest wiecej, a ja nie mam konta w banku???? I nie wiem co mam teraz zrobić???? Mój chlopak ma konto w banku tylko czek jest wypisany na mnie czy mial ktoś taka sytuacje????? Bardzo prosze o pomoc

Poczta wypłaci,bo mi wypłacała i to dwa razy...jesli tylko w kasie tyle bedzie to bez problemu je wypłacą...a jesli on ma konto w DNB lub Postbank to możesz na poczcie przelać na jego konto...pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
Maja00 z
(maja00)
Początkujący
Bardzo dziękuje za informacje Chlopak ma konto w Nordei akurat i nie wiem czy moga przelac na jego konto bo cos pani w okienku mowila ze skoro czek na mnie to ja musze miec konto :/ Dlatego chcialam wiedzieć czy mial ktos taka sytuacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
maja00 napisał:
Bardzo dziękuje za informacje Chlopak ma konto w Nordei akurat i nie wiem czy moga przelac na jego konto bo cos pani w okienku mowila ze skoro czek na mnie to ja musze miec konto :/ Dlatego chcialam wiedzieć czy mial ktos taka sytuacje

ja nie miałam zadnych problemów i dopóki nie miałam konta to niejednokrotnie przelewałam np rodzinne na męza konto,bo nie raz poczta zabiera 50 kr za wypłatę pieniedzy,więc opłacało mi sie przelewac na jego konto...z tym ze obydwoje bylismy przy okienku...becikowe wypłacałam na rękę bez żadnych absolutnie problemów i to na dowód osobisty....pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok