Witam
Z jezykiem u mnie nie bylo problemu mowie po angielsku,ale wiem ze jak bedziesz chciala to mozesz sobie wziac tlumacza tylko musisz to zglosic odpowiednio wczesnie.Jak ja rodzilam to mialam pokoj w ktorym bylam sama przez 13h tzn bez innych rodzacych dopiero po cesarce przeniesli mnie do pokoju w ktorym lezalam z jakas kobieta,nie polka ale z tego co wiem na oddziale nie bylo zadnej rodzacej polki.Rodzialas wiec wiesz ze jezyk ci nie bedzi do tego potrzebny hihi,po porodzie mozesz kozystac za darmo z bufetu kiedy tylko chcesz ale tylko ty sama,twoi goscie nie chyba ze twoj maz bedzie z toba to moze sie poczestowac kawa badz herbata bynajmniej tak mi powiedzieli.Nastepnego dnia po porodzie,urodzilam o 13.08 a o 18 bylam juz na nogach ,przyniesli mi obiad do pokoju ,w nastepne dwa dni podali mi na stolowce.Pewnie wiesz juz o tym ze nie musisz dla maluszka brac pampersow i ubranek choc dobrze ze ja wzielam jakies body bo te szpitalne takie porozciagane byly no i u mnie np nie bylo husteczek nawilzanych...do pupy,no i wszystko dla kobiety typu podklady i takie tam...