Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
Hej, a moj maly ostatnio cos nie spokojny, marudny i placzliwy ....
slini sie okropnie, ciagle pcha wszystko do buzki i mial ostatnio podwyzszonna temp....
nie spokojnie spi i czesto budzi sie w nocy...
cos mi sie wydaje, ze szybko bedzie mial zabki..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Roksana Muszyńska
(roxanka)
Początkujący
Anna90 moj tez slini sie strasznie i pcha piachy do buzi i to juz z dobry tydzien!!! no ale na zabki to u mojego troche za wczesnie...

Ja mojemu daje ten enfamil A.R. i moze troszke lepiej jest ale jak ma ulac to i tak uleje cale mleko. We wtorek mamy wizyte i zobaczymy czy przybral cos maly. Ja juz nie moge sie doczekac wyjazdu do polski!!!

Dziewczyny jak dlugo czekalyscie za paszportem??? to jest 3 tyg dni roboczych czy normalnych??? a czytalyscie jakie zmiany sa w wizzair dotyczace bagazu podrecznego???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
Roxana u mojego moga byc zabki, bo i ja mialam eczesnie
my zamawialismy ostatnio bilety i juz trzeba bylo wybrac jaki bagaz podreczny...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty

(MagdaD)
Nowicjusz
Ja czekalam na paszport 3tygodnie i 4 dni
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ania ja tez myslałam, że małemu tak szybko wychodzą ząbki a wyszły tylko zalążki a ząbki Nam dopiero teraz wyszły. Obecnie przebija się już drugi

Co do paszportu to my czekalismy 3 tyg i 2 dni. Bo po rownych 3 tyg wysylaja a do Bergen idzie poleconym 2 dni

A WizzAir wprowadzil koszty bagazu podrecznego w zaleznosci od rozmiaru walizki. Jesli bilety byly zamówione przed 4 pazdziernika nie trzeba jeszcze placic ale teraz juz tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Dziewczyny co Wy na spotkanie zapoznawcze u mnie w czwartek koło 12? Mieszkam na Blomsterdalen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Ka. Zet.
(maja175)
Wiking
Cześć dziewczyny, piszę do Was już jako mamusia
Chciałabym wiedzieć jak wygląda procedura otrzymania norweskiego aktu urodzenia i jak długo to trwa, ponieważ 9 listopada w Bergen jest dyżur konsularny i chcielibyśmy zacząć procedurę paszportową dla małego, a do tego niezbędny jest norweski akt urodzenia.
Młody przyszedł na świat 15.10...

Spotkanie w gronie polskich mam, bardzo sympatyczny pomysł. Jestem chętna
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
To w takim razie o więcej informacji zapraszam na priv Mam już 3 pewne mamuśki, z Tobą będą 4

Teraz musisz poczekać aż przyśla Ci papiery do wypełnienia które po wypełnieniu musisz odesłać i wtedy na akt czeka się około 3 tyg. Ale można iść do Skatte i poprosić szybciej, wiec mozliwe, że juz tydzień po odesłaniu będą wstanie Ci go wydać
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
Elka Zielińska
(sue135)
Nowicjusz
Dokladnie, jak tylko przysla Ci papiery (ok 2 tygodnie od porodu) wypelnij je i jedz osobiscie do Skatt (albo maz ). Tak jest najszybciej

I jeszcze raz gratulujemy!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
Gratulacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj