Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(641 niezalogowanych)
4 Posty
Andy OOO
(Andyy)
Wiking
!!! DWIE OKSANY !!! ubaw !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów
Założyciel MN
Widze, że tu same gwiazdy i to wysoko opłacane dziewczyny same postanowili coś nagrać. Dzięki temu powstało fajne nagranie. Mam nadzieję, że to nie koniec i skusi to również inne gwiazdy tego forum.
Zgłoś wpis
1 Post

(gardenstate1)
Założyciel MN
dajcie laska szanse ,sa najarane klimatem ,ale z drugiej strony video blog pozwala takim dzieciakom sie rozwijac ,chocby w dziedzinie pozycia spolecznego ,Nie naparzac w niewiasty ! haha
OBRONCA OKSAN
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(gardenstate1)
Założyciel MN
uuu ale bledziorow narobilem ,ale to z prze(w)razenia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Krzysztof ....
(Duszek)
Założyciel MN
O rany Julek .Katastrofa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
nagrali dwie młode dziewczyny które jakby dopiero chodzą w dorosłe życie , może to i ciekawe dla dzieci i młodzieży nie twierdzę że nie >Ale dla dorosłych ludzi takie opowieści nic nie znaczą , ja traktuję ten filmik jako dobrą propagandę . Może nagrali by kilka filmików z osobami które mają na prawdę coś do opowiedzenia o życiu, pracy i doświadczeniach w Norwegii . Nie chcę być złośliwy ale takie dziadostwo nie trudno dzisiaj znaleźć na you tube . Z głębokimi wyrazami współczucia dla całej ekipy MN przesyła powiatowy myśliciel
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Dlaczego wysmiewacie te dziewczyny? Wyzywacie od wiesniar itp.?
Moze zanim ktokolwiek sie wypowie, to zapozna sie najpierw z caloscia przedsiewziecia. Mlodsza z siostr wyrazie powiedziala w jednym z filmikow, ze chce prowadzic kanal o modzie i kosmetykach.
A filmiki o Norwegii zapewne pojawily sie bez wczesniejszego planowania, moze kolezani i koledzy z PL prosili je aby wstawily cos o Norge, o szkole, zyciu itp. Czy tak trudno to zrozumiec?
Pamietajcie, ze to dwie mlodziutkie dziewczyny, moze macie dzieci w tym wieku, a moze mlodsze. Dla nastolatkow w dzisiejszych czasach takie zachowanie jest normalne.
Coz, niektorych smiesza i gorsza dwie mile dzewczyny, ale za to mordercy i pajace chwytaja za serce - bo to nie jest wiesniackie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów
Założyciel MN
Oto małe sprostowanie od dziewczyn, które przed chwilą otrzymałem.

Cześć wszystkim użytkownikim stony mojanorwegia.pl z tej strony Justyna i Aneta ( dziewczyny z filmiku o Norwegii )
Chciałybyśmy tylko napisać że ten filmik nie jest nagrany specjalnie dla strony mojanorwegia.pl tylko to jest filmik z youtuba z naszych osobistych kanałów. Właściciel tej strony zaproponował nam współpracę i wklejił filmik który jest na prośbę użytkowników youtuba !  Naskoczyliście na nas jak by nie wiadomo co się stało i było to spowodowane tym że nie wiedzieliście o co chodzi i to wszytko jest nowe . Jeżeli chcecie oglądnąć filmiki które nagrywamy
to zapraszamy na :
www.youtube.com/user/xAnetkaax?feature=mhum
www.youtube..com/user/TheJustinyy

Mam nadzieję że zrozimieliście Pozdrawiamy

Zgłoś wpis
483 Posty
Vivid :)
(Vivid)
Założyciel MN
"zrozimieliście, zrozimieliście" Jak dla mnie spoko filmik -od mlodych dla mlodych- Dobrze ze komus chce sie robic takie rzeczy. Mniejszy stres dla nowo przybywających żaków. pozdro
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów
Założyciel MN
Krótkie sprostowanie od xAnetkaax i TheJustinyy nt. ich nagrań oraz portalu mojanorwegia.pl Mam nadzieję, że teraz będzie wszystko jasne i podeślecie do dziewczyn ciekawe pomysły na nagrania.
Miłego oglądania!

index.php?option=com_seyret&Itemid=198&task=videodirectlink&id=2991
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok