Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Trzy lata rządów Donalda Tuska - podsumowanie - Polska Partia Pracy - Norwegia

Czytali temat:
(1488 niezalogowanych)
76 Postów

(agnes77magnes)
Początkujący
W tym temacie znajdują się komentarze do filmu Trzy lata rządów Donalda Tuska - podsumowanie - Polska Partia Pracy .
A TO MNIE ROZWALIŁO,JESTEM W PARTII KNP I TEJ REKLAMY NIE CHCIELI POKAZAĆ PRZED WYBORAMI,BO PIERD.TV UZNAŁA TO ZA ZBYT DRASTYCZNE............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
co to jest te :"KNP" ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Kołtuneria Narodowa Polska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
agnes77magnes napisał:

A TO MNIE ROZWALIŁO,JESTEM W PARTII KNP I TEJ REKLAMY NIE CHCIELI POKAZAĆ PRZED WYBORAMI,BO PIERD.TV UZNAŁA TO ZA ZBYT DRASTYCZNE............

Reklama? Chyba mylisz z paszkwilem...
Na przyszłość radzę się dokształcić w ustawie o ordynacji wyborczej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
76 Postów

(agnes77magnes)
Początkujący
KONGRES NOWEJ PRAWICY,WŁAŚCIWIE,WOLNI PRZEDSIĘBIORCY,WALCZYMY Z PIERD.ZUSEM,ALE ja już widzę przegrana.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
76 Postów

(agnes77magnes)
Początkujący
paszkwil?.........Tak władza pragnie podporządkować sobie wszelkie media i źródła informacji. Na zlecenie rządu usuwa się elementy , bądź informacje niewygodne bądź podważające pozycję władzy . Szok , zmierzamy w kierunku Koreii Północnej . Dla informacji Polska jest już jednym z najbardziej inwigilowanych krajów Europy

mi już k..to wystarczy
•wydłużenie wieku emerytalnego tzn,płacisz całe życie zus pierd..idziesz na emeryturę JAK NIE ZDĄŻYSZ UMRZEĆ.BO TEGO WIEKU CIĘŻKO DOŻYĆ
•zrównanie wieku emerytalnego kobiet i mężczyzn...CO JEST
•likwidacja części przy...wilejów emerytalnych,I TAK EMERYCI MAJĄ PRZESRANE I BĘDĄ MIELI JESZCZE GORZEJ
•likwidacja ulgi na internet
•ograniczenie ulgi na dzieci CZYSTE KURE.....TWO
•opodatkowanie rolników na zasadach rynkowych,,,PŁACISZ,KONIEC Z KRUS
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
76 Postów

(agnes77magnes)
Początkujący
Tak władza pragnie podporządkować sobie wszelkie media i źródła informacji. Na zlecenie rządu usuwa się elementy , bądź informacje niewygodne bądź podważające pozycję władzy . Szok , zmierzamy w kierunku Koreii Północnej . Dla informacji Polska jest już jednym z najbardziej inwigilowanych krajów Europy

mi już k..to wystarczy
•wydłużenie wieku emerytalnego tzn,płacisz całe życie zus pierd..idziesz na emeryturę JAK NIE ZDĄŻYSZ UMRZEĆ.BO TEGO WIEKU CIĘŻKO DOŻYĆ
•zrównanie wieku emerytalnego kobiet i mężczyzn...CO JEST
•likwidacja części przy...wilejów emerytalnych,I TAK EMERYCI MAJĄ PRZESRANE I BĘDĄ MIELI JESZCZE GORZEJ
•likwidacja ulgi na internet
•ograniczenie ulgi na dzieci CZYSTE KURE.....TWO
•opodatkowanie rolników na zasadach rynkowych,,,PŁACISZ,KONIEC Z KRUS
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
agnes77magnes napisał:
Tak władza pragnie podporządkować sobie wszelkie media i źródła informacji. Na zlecenie rządu usuwa się elementy , bądź informacje niewygodne bądź podważające pozycję władzy . Szok , zmierzamy w kierunku Koreii Północnej . Dla informacji Polska jest już jednym z najbardziej inwigilowanych krajów Europy

mi już k..to wystarczy

Bla, bla, bla - kobieto, od przekleństw argumentów nie przybywa.
Nie mówię o preferencjach wyborczych, mówię o ordynacji wyborczej. Tzw. reklama negatywna jest zabroniona w myśl ordynacji /dla rozgarniętych wyborców wiadomo dlaczego/.
Ka Pe Wu, czy jeszcze nie?
Swoją drogą J.K.M chyba by się za Ciebie co najmniej zarumienił

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
Kołtuneria Narodowa Polska
Jasiu a ja muślałem że "Kabaret Nienormalnych Polaków
Zgłoś wpis