Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Serwis komputerowy w Oslo, Drammen, Kongsberg - Norwegia

Czytali temat:
Piotr kra Bogdan Tracz Andrzej Stygar (2919 niezalogowanych)
1 Post

(jusmaj)
Wiking
Mam problem w ekranem w laptopie. Prawdopodobnie cos nie tak jest w matrycą lub taśmą. Czy mozecie mi polecic miejsce gdzie moge pojsc pokazac grata i dowiedziec sie co jest nie tak, i zostawić do naprawy. Mieszkam w Kongsbergu ale serwis komputorowy moze bys w Drammen badz w Oslo. Prosze poleccie mi jakie serwis gdzie dogadam sie po angielsku i łamanym norweskim. Bede bardzo wdzieczna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Jedyny serwis w Kongsberg (nie Kongsbergu) jaki znam, to RH Data www.rh-data.no/
Mój mąż z nimi kiedyś współpracował.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
jusmaj napisał:
Mam problem w ekranem w laptopie. Prawdopodobnie cos nie tak jest w matrycą lub taśmą. Czy mozecie mi polecic miejsce gdzie moge pojsc pokazac grata i dowiedziec sie co jest nie tak, i zostawić do naprawy. Mieszkam w Kongsbergu ale serwis komputorowy moze bys w Drammen badz w Oslo. Prosze poleccie mi jakie serwis gdzie dogadam sie po angielsku i łamanym norweskim. Bede bardzo wdzieczna

Kolego taniej bedzie kupic nowy laptop. Wyswietlacz lub tasma to jest koszt ok 1200 wyswietlacz i 800 robocizna. Tasma to jakies 750 material i 800 robocizna. RH-DATA teraz nazywa sie inaczej i oni nie naprawiaja juz tego typu sprzetu bo nie ma kto robic wiec wysylaja do autoryzowanego servisu. jak bedziesz mial problem ze znalezieniem to napisz na priv do mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Darek Darek
(anytalp)
Wiking
Sprawa jest taka :

1 jaki to model laptopa ?
2 podłącz go do drugiego monitora na zewnętrznym monitorze, każdy laptop ma wyjście na dodatkowy monitor
3 jeżeli po podłączeniu dodatkowego monitora będzie to samo to padła karta graficzna w Polsce koszt 500 zł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
Kolego Anytalp jest wiele takichsamych objawow i roznych przyczyn. Nie koniecznie musi byc karta moze to byc wyswietlacz sterownik wyswietlacza zasilanie itp. Tak wiec zanim cos napiszesz to dowiedz sie wiecej o objawach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Przyczyn może być sporo i na odległość to można sobie gdybać. Jednak podpiąć monitor nie zaszkodzi, łatwo to zrobić, a kolejna wskazówka zawsze się przyda.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok