Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

jasność ekranu w lenovo - Norwegia

Czytali temat:
(2138 niezalogowanych)
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Dostaje wiadomości na priv. na ten temat, odpisuje i nie jestem wstanie sie dowiedzieć czy moje wypociny docierają. brava dla administracji za działanie na rzecz polepszenia tego shitu, jakby nikt o tym nie wspominał.
lece z odpowiedzią na ten temat, może ktoś wie coś więcej, napisałem sie troszkę i szkoda żeby to przepadło, całe szczęście zostało to co najistotniejsze:

(tu akurat wypowiedź kumpla moje domysły przepadły) "zazwyczaj jest tak ze jasnosc mozna zmienic recznie za pomoca odpowiedniej kombinacji klawiszy (zazwczyaj Fn + ktorys z kalwiszy Fx) albo tez za pomoca zarzadzania energia.. jesli laptop jej sie z jakichs przyczyn przelaczyl na ktorys z oszczednych trybow to faktycznie moze miec sciemniony ekran... teoretycznie po pdlaczeniu zasliania - czyli nie podczas pracy na baterii - laptop powinien autoamtycznie wrocic do normalnego stanu, ale czasem sie tak nie dzieje i trzeba to recznie zmienic - zapewne gdzies tam na pasku kolo zegarka masz jakas ikonke za to odppowiedzialna, CDN." co do gwarancji potem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Zuzu...nic nie dostałam na priva, już myslałam, że po obejrzeniu galerii stwierdziłeś, że nie bedziesz pomagał kobicie w krótkich włosach i z okularami na nosie

Spróbowałam tego o czym mówisz, bo tez założyłam, że może sama niechcący coś przełączyłam. Jasnośc i wyrazistośc próbowałam potem dostroic, ale nic sie nie zmienia...Tryb zarządzania energią mam cały czas taki sam (oszczędny), ale nigdy nie stanowiło to problemu. Całe szczęscie, że i tak mogę kompa używac. Najwyżej wezmę go przy najbliższej wycieczce do Polski ze sobą.

Dzięki Zuzu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok