Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Pytanie do gospodyń - Norwegia

Czytali temat:
(7835 niezalogowanych)
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Jeszcze nie czuję się w kuchni zbyt pewnie i chciałbym zasięgnąć porady doświadczonych gospodyń domowych.
Jak wiadomo nie od dziś zmywarka to urządzenie pełne tajemnic i przerażające, ponoć przy bliższym poznaniu zyskuje na wartości. Postanowiłem zgłębić swoją wiedzę na temat tego urządzenia i mam pytanie czy w zmywarce można zrobić pranie? Zakres temperatur jest podobny więc chyba nie będzie z tym problemów
Proszę o radę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
mozesz grzes, tylko nie uzywaj proszku do prania w zadnym wypadku, jedynym plynem jakiego troszke dolewasz to slawetny zalo ... sprawdzone, dziala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak

Nie sadze, no bo co zrobisz jak ci sie material zaplacze w mechanizm. Z drugiej stronny pamietam, ze moja znajoma wkladala zawsze do zmywarki szcierki do mycia naczyn.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
poza tym grzes... czy gospodynie odpowiedza ci na to pytanie, skoro i tak to my zawsze im mowimy, co i jak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
No tak, może odpowiedzą potem, jak tylko skończą sprawdzać czy się da

Elise napisał:
Nie sadze, no bo co zrobisz jak ci sie material zaplacze w mechanizm...

Nic nie będę robił, będzie wirowanie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Jasne że można zrobic pranie
Ja to zmywarkę wykorzystuję również do kąpieli, nastawiam na płukanie, wlewam żelu do kąpieli i za jakiś czas jestem czysta aż piszczę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Zaraz na próbę wrzucę skrpetki siostry, zobaczymy czy giovi mnie w balona nie robi.
Z tym kąpaniem to chyba przesadzasz Ciekawe jak się pod pachami myjesz jak tam nie ma gdzie rąk rozprostować
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Grześ ja jestem bardzo wygimnastykowana,nawet sobie nie wyobrażasz jakie ja w tej zmywarce wygibasy potrafie robic
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Oj uwierz - wyobrażam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Grzes203 napisał:
Jeszcze nie czuję się w kuchni zbyt pewnie i chciałbym zasięgnąć porady doświadczonych gospodyń domowych.
Jak wiadomo nie od dziś zmywarka to urządzenie pełne tajemnic i przerażające, ponoć przy bliższym poznaniu zyskuje na wartości. Postanowiłem zgłębić swoją wiedzę na temat tego urządzenia i mam pytanie czy w zmywarce można zrobić pranie? Zakres temperatur jest podobny więc chyba nie będzie z tym problemów
Proszę o radę

Pranie tak srednio.. ciagle cos wkreca sie w te smigla ..ale za to dobrze sie do niej sika
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok