Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Internet Telenor - Norwegia

Czytali temat:
10 Postów
Karolina K
(malo0)
Wiking
witam, mam takie pytanie odnośnie rezygnacji z internetu TELENOR.
obecnie przebywam w Polsce ale muszę płacić za internet z którego nie korzystam. Czy mogę jakoś z niego zrezygnować mailowo ? umowę miałem na rok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
malo0 napisał:
witam, mam takie pytanie odnośnie rezygnacji z internetu TELENOR.
obecnie przebywam w Polsce ale muszę płacić za internet z którego nie korzystam. Czy mogę jakoś z niego zrezygnować mailowo ? umowę miałem na rok.
Powiniene wejsc na strone telenora i sie zalogowac . Tam w odpowiedniej zakladce , zaznaczyc rezygnacje z uslugi i ztwierdzic . i to wszystko .
---
Jak podasz adres poczty internetowej to rezygnacja przyjdzie na poczt€
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
264 Posty
Magg G
(magg)
Stały Bywalec
rezygnacja tylko i wylacznie telefonicznie, mailowo czy przez internet mozna zmienic abonament, domowic uslugi, itp
pan g jak zawsze wie wszystko, ale nie tak do konca....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
magg napisał:
rezygnacja tylko i wylacznie telefonicznie, mailowo czy przez internet mozna zmienic abonament, domowic uslugi, itp
pan g jak zawsze wie wszystko, ale nie tak do konca....

Bzdury piszesz i tyle .!
Ciekawe e Ja rezygnowaem z telenora tylko wasnie przez ich strone .
Mialem tam wlasne konto internetowe i tak jak mozna bylo poszerzyc zakres uslug tak tez i mozna z tych uslug normalnie i bezproblemowo zrezygnowac z miesiecznym wypowiedzeniem .
---
Widocznie Ja mialem jakies specjalne uklady .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Karolina K
(malo0)
Wiking
a możesz mi powiedzieć w której konkretnie zakładce ? bo nie jestem bardzo zorientowana.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
czesio.:* napisał:...dla dziadków specjalnej troski jest specjalna zakładka ...masz racje...a ten małpiszon...to tylko bzdury pisze....nie to cy TY o wielki wodzu tego forum...Jak widz€ , to faktycznie masz jakiegos niewolnika , ktory tyra na twoje konto , a ty odcinasz kupony , nudzac sie na Forum .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
264 Posty
Magg G
(magg)
Stały Bywalec
owszem, czesiu ma niewolnikow .... w piwnicy ich trzyma..... czasem karmi.... czasem pochwali....czasem zbije... ale glupot przynajmniej nie pieprza....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
magg napisał:
owszem, czesiu ma niewolnikow .... w piwnicy ich trzyma..... czasem karmi.... czasem pochwali....czasem zbije... ale glupot przynajmniej nie pieprza....
Chcesz coś skomentować a nie masz ZIELONEGO pojęcia o danym Problemie .
---

Czesio na Forum Publicznym , zaoferował Mi Oficjalnie współpracę co wszyscy mogli przeczytać .
I to był PUNKT dla Czesia ...
Przyznaję iż dałem się też NABRAĆ !

---
Jednak ten sam Czesio w prywatnej korespondencji , zaczął już "śpiewać" całkiem inaczej .
Zaoferował MI bowiem , tylko Pracę na zastępstwo , Ja miałem Pracować tylko wtedy gdy czesio brałby wolne z pracy na Miesiąc ... ! .
Naprawdę wzdrygam się z przytoczeniem jego Prywatnych wypocin w tym Poważnym Temacie .
---
Domyślam się iż był to jego swoisty odwet na Mojej osobie za Byłe Moje złośliwości względem Niego .
Jednak nie zmienia to aktu , że na Forum PIEPRZYŁ całkiem coś Innego pod publikę , niż było to w "rozmowie bezpośredniej" .
dlatego twoją dygresję olewam Ciepłym moczem i tyle !.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
264 Posty
Magg G
(magg)
Stały Bywalec
ciesze sie, ze mocz cieply, bo zimny wieczor.... aczkolwiek wydaje mi sie, ze to nie ten watek....moze mi sie tylko wydaje, bo jednak jestem blondynka...pod pacha....(z braku polskiej klawiatury niektore slowa brzmia inaczej..)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok