Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Lyca - nowa oferta do Polakow. Do PL za darmo!! - Norwegia

7 Postów

(allegri)
Wiking
Slyszeliscie o nowej ofercie skierowanej do Polakow mieszkajacych w Norwegii? Lyca przygotowala naprawde ciekawa oferte. Z Lyci Norweskiej jest nielimitowana ilosc rozmow na Polska Lyce!! Wyprobowalem i rzeczywiscie dziala! Moja mama kupila wczoraj starter Lyca w Polsce ( sa we wszystkich Zabkach, Tesco, Kolportery itd) i rzeczywiscie rozmawialismy wieczorem godzine i nie zezarlo nawet jednego oro! Po za tym na stacjonarne placi sie tylko 0,29min a na komorki 0,99min. O wiele taniej niz u konkurencji Chyba warto wyprobowac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(allegri)
Wiking
No dokladnie Na podanej przez Ciebie stronie mozna zamowic darmowa karte SIM, w ciagu paru dni powinna przyjsc i mozna gadac do woli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
allegri napisał:
Slyszeliscie o nowej ofercie skierowanej do Polakow mieszkajacych w Norwegii? Lyca przygotowala naprawde ciekawa oferte. Z Lyci Norweskiej jest nielimitowana ilosc rozmow na Polska Lyce!! Wyprobowalem i rzeczywiscie dziala! Moja mama kupila wczoraj starter Lyca w Polsce ( sa we wszystkich Zabkach, Tesco, Kolportery itd) i rzeczywiscie rozmawialismy wieczorem godzine i nie zezarlo nawet jednego oro! Po za tym na stacjonarne placi sie tylko 0,29min a na komorki 0,99min. O wiele taniej niz u konkurencji Chyba warto wyprobowac.
ile ci płacą za tą reklamę???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(allegri)
Wiking
Pozwol, ze o swoich zarobkach nie bede dystutowal na publicznym forum Oferta jest swietna, o wiele lepsza niz konkurencji wiec powinno sie o niej dowiedziec jak najwiecej Polakow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Gosia piaseczna
(gosia681)
Wiking
Witam a mam pytanie czy moge kupic ta karte jesli nie mam numeru personalego i gdzie mozna ta karte nabyc dziekuje za odpowiedz pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(allegri)
Wiking
Nie potrzeba posiadać numeru personalnego aby nabyć kartę Można ją dostać między innymi w 7eleven, Narvesen, Shell i wielu innych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
allegri napisał:
Rettferdig forbruker behandling: Første 3000 minutter uten belastning, deretter vil standard pris for Polen Mobil (0.99 kr/min) gjelde.Tilbudet gjelder fra 01/05/2012 til 31/05/2012.

poza tym to siec VOIP wiec bedzie sie mocno cielo tu w NO... tylko dla tych 3k minut mozna kupic starter.. a pozniej go wywalic.....

ps. chess kiedys tez mial za darmo rozmowy do PL... zlaczylo sie to akurat z promocja ery: dzwoni ktos a ty dostajes doladowanie w tak taku hehehhe... podobno dzwonili do PL na wylaczonym glosniku i wlaczonej ladowarce i nabijali konto przez cala noc... ale chess upadl mocno teraz... infolinia po PL??? zapomnij.... strona przekombinowana no i chyba zrezygnowali z PL klienta....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
101 Postów

(Hermoska)
Początkujący
A jak sie trzeba doladowywac aby taka opcje utrzymywac, tzn ile po stronie polskiej kosztuje starter + pozniejsze minimalne doladowania, I to samo po norweskiej stronie?

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(allegri)
Wiking
W Polsce starter kosztuje 5 zl, a doładowania zapewne zaczynają się od 10 zl. Natomiast w Norwegii doładowania są od 50 do 200 koron.

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Wiking
w polsce starter kupiłem z 1zł. doładowania zaczynaja sie od 5zł 10, 20itd. na norweskie komurki jest 59gr. wiec i tak taniej niz u mojego polskiego operatora.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok