Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
rasto dolix Agnieszka Korecka Klaudia Przemus (10193 niezalogowanych)
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Jak niedaleko pamiecia siegne to nie nalezales to ekipy *wszystko do dupy*, *dajcie nam spokooj* czy *muchy mam w nosie i nie wyciagne..bo tak*.. Co sie podzialo??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Sethur napisał:
Jak niedaleko pamiecia siegne to nie nalezales to ekipy *wszystko do dupy*, *dajcie nam spokooj* czy *muchy mam w nosie i nie wyciagne..bo tak*.. Co sie podzialo??

Sethur nie wiem o co kaman Kowalskiemu,ale od siebie mogę powiedziec,że ostnie posty Grzesia i frihed raczej nie zachęcają ani do uczestnicwa we wspólnej imprezie ani do dyskusji z nimi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
giovi2 napisał:
Sethur napisał:

Sethur nie wiem o co kaman Kowalskiemu,ale od siebie mogę powiedziec,że ostnie posty Grzesia i frihed raczej nie zachęcają ani do uczestnicwa we wspólnej imprezie ani do dyskusji z nimi.

Hmmm... ta czesc sugestii kowalski0'ego zrozumialem i wyhaczylem... jednakze stwierdzenie 'ludzie sa rozni' nie jest jednoznaczne z prawem do przypinania latki przed dowiedzeniem sie jacy... to zakrawa na homofobie ... a ten klasztor to mnie przerazil
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Sethur napisał:
giovi2 napisał:
Sethur napisał:

Hmmm... ta czesc sugestii kowalski0'ego zrozumialem i wyhaczylem... jednakze stwierdzenie 'ludzie sa rozni' nie jest jednoznaczne z prawem do przypinania latki przed dowiedzeniem sie jacy... to zakrawa na homofobie ... a ten klasztor to mnie przerazil

Na ten temat niech się wypowie Kowalski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Giovi, wszystkie konflikty mozna rozwiązac. Pamietasz jak sie kiedyś ścięłyśmy na forum?? A teraz sobie tyłki podmywamy i łóżka scielimy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:
Giovi, wszystkie konflikty mozna rozwiązac. Pamietasz jak sie kiedyś ścięłyśmy na forum?? A teraz sobie tyłki podmywamy i łóżka scielimy Co nie znaczy ,że gdybyście tylko mogły ...
To Jedna Drugiej Widelec Wbiła by w PLECY.
I cieszyła się niezmiernie ze swojej przebiegłości....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
gabriel napisał:
Hilton napisał:
Giovi, wszystkie konflikty mozna rozwiązac. Pamietasz jak sie kiedyś ścięłyśmy na forum?? A teraz sobie tyłki podmywamy i łóżka scielimy Co nie znaczy ,że gdybyście tylko mogły ...

Gabriel Ty potrafisz wykrzesac z siebie choc odrobinę przychylności dla drugiego człowieka?
Niemal wszystkie Twoje posty są pełne agresji,i niechęci dla ludzi.
Czasami wzbudzasz we mnie współczucie bo musisz byc bardzo nieszczęśliwym człowiekiem,ale aby to zmienic musiałbyś najpierw polubic samego siebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Hmmmm, poczytalem sobie troszku tutaj. Mozna miec jednego znajomego ktory bedzie przyjacielem i mozna miec setki znajomych i zadnego przyjaciela ale ograniczenie sie do pierwszej opcji to jak czytanie jednej ksiazki przez cale zycie. Wiec moim zdaniej znajomych trzeba miec wielu aby w tym gronie miec tez przyjaciol.
Nie ma naszej grupy,sa tylko ludzie otwarci na innych i chcacy wyjsc z czterech scian. Czy kowalski pasuje czy nie to zalezy od niego,jezeli przyjal formule klasztorna to chyba raczej nie pasuje ale jezeli chce pogadac i posluchac co inni mysla to jak najbardziej tak.To dotyczy chyba kazdego a rzeczywiscie nastepny watek pt. szukam znajomych w Oslo sam osobiscie wysmieje. Warto bylo zmarznac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
gabriel napisał:
Hilton napisał:

Gabrielu, ja jestem z osób, ktore potrafią opierd***lic prosto w oczy. Nie stosuje tez niehonorowych zagrywek, typu knucie na boku, kopanie leżącego czy wbijanie widelca w plecy. najpierw bym zawołała, zeby ten ktos sie odwrócił
Przykro mi, ze ciebie ktos tak potraktował, ale nie wszyscy ludzie to skur****iele.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kowalski0)
Wiking
Dziekuje, nie chleje...w kwietniu)
Czy naprawde trzeba sie z tego tlumaczyc????
Proznosciowo-spolecznosciowo jestem zaspokojony, gwiazdy z siebie nie robie, a chyba o to poszlo. Jak mam ochote na jednego to ide do lokalnego baru. W kazdej chwili moge wyjsc i nikt nie robi z tego problemu.
Nienawidze rezyserowanych imprez...
Polskosci mi czasem brakuje, polskosci bez malostkowosci - szkoda, ze te rzeczy tak czesto ida w parze...
Damy jednak rade)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok