Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Europejski Market Żywieniowy w Sandefjordzie - Norwegia

Czytali temat:
agnieszka pawlak Eliza K ela jankowska Jon Doe Agata Dymna Magda Lena Kasia K Lech Kowalewski Kasia MojaNorwegia MarcelCK John Born raveng Gabriel- (1333 niezalogowanych)
3 Posty
MarcelCK
(MarcelCK)
Wiking
Od 10 do 12 września w Sandefjordzie na głównej ulicy zostanie ulokowny Europejski Market Żywieniowy, podczas którego będzie można zakupić wyroby z większości krajów europejskich. Na takiej imprezie nie mogłoby zabraknąć polskiego stoiska, tak jak ostatnim razem rozkładamy polskiego grilla, na którym będzie można zakupić prawdziwą polską kiełbasę, żeberka, kebabki czy oscypki. To już druga odsłona marketu w Sandefjordzie, chcielibyśmy podziękować wszystkim polakom za tak ciepłe przyjęcie nas ostatnim razem, mamy nadzieję że i tym razem spotkamy wielu rodaków stęsknionych za prawdziwymi polskimi wyrobami. Dla każdego polaka na hasło "mojanorwegia" zostanie udzielony 10% rabat

Zapraszamy serdecznie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
169 Postów
Magda Lena
(madeleine)
Stały Bywalec
Czy mógłbyś podać nazwę tej ulicy, bo nie jestem z Sandefiordu i nie wiem czy trafię i jeszcze jedno pytanie. W jakich godzinach będzie ten market ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
madeleine napisał:
Czy mógłbyś podać nazwę tej ulicy, bo nie jestem z Sandefiordu i nie wiem czy trafię i jeszcze jedno pytanie. W jakich godzinach będzie ten market ?

www.visitsandefjord.com/hva-skjer/hva-sk...ang=no&id=447236

Będzie bigos i kiszona kapusta, jak tak to jadę :-D
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
169 Postów
Magda Lena
(madeleine)
Stały Bywalec
Dziękuję Jon Doe
Zgłoś wpis
Oceń wpis: