Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
iksiński igrek Roman Bzdurski Josephvol.2 smith mała.anna (21697 niezalogowanych)
1 Post

(retier1)
Wiking
ok. potwierdzam swoją obecność,proszę o zaznaczenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów
Założyciel MN
Hej, sorki trochę za małą przerwę. Czy ten termin 14.11 to na 100%? Krolestwo za konia co z miejscówka o której pisałeś?
Pani od wizzair bedzie dopiero po 3.11 więc wtedy będe cos wiedział podobnie i Pani od Norwegiana. Póki co jeszcze rozmaiałem z BOFem i musze znać orientacyjną liczbę ludzi. Jak termin i miejsce będzie na 100% to dajemy ogłoszenia.
pzdr
Łukasz
Zgłoś wpis
96 Postów
Założyciel MN
achas można założyć profil urodzinowy
Zgłoś wpis
1 Post

(krolestwo za konia)
Założyciel MN
piekny napisał:
Hej, sorki trochę za małą przerwę. Czy ten termin 14.11 to na 100%? Krolestwo za konia co z miejscówka o której pisałeś?
Pani od wizzair bedzie dopiero po 3.11 więc wtedy będe cos wiedział podobnie i Pani od Norwegiana. Póki co jeszcze rozmaiałem z BOFem i musze znać orientacyjną liczbę ludzi. Jak termin i miejsce będzie na 100% to dajemy ogłoszenia.
pzdr
Łukasz

LUKASZ TERMIN I MIEJSCE JEST JUZ NA 100%!!!! TAK JAK NAPISALEM KAZDY KTO PRZYJDZIE 14.11,09 BEDZIE MILE WIDZIANY PANIE Z WIZZAR I NORWEGIANA TEZ. W KAZDEJ CHWILI MOZESZ DOLACZYC DO NAS.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Założyciel MN
1. Hilton---p 3 osoby
2. Piękny
3. Fazi / Krolestwo za Konia---- P 1 OSOBA
4. Kami------P 3 OSOBY nie obiecuje na 100 proc ale postaram sie
5.
6. Gabriel (14-ty bedzie ok?)
7. Dino-------P 1 OSOBA
8. Retier1-------p 1 OSOBA
9. Anna79------ P 1 OSOBA
10. Fullcasco
11. Ulv72-------1 OSOBA
12. Renat35
13. Katrin
14. Anuk---------P 4 OSOBY
15. Norwegia2
16. Goshia --------P 1OSOBA
17. Patriotka
18. Ankaper------P 2 OSOBY
19. NORWEGIA 2-----P 1 OSOBA
20. Shakti
21. Marcin_D
22. Emed----P 1osba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Renata nata
(renat35)
Stały Bywalec
Ja niestety nie mogę potwierdzić 100% przybycia, czas przeziębień, a moje maluszki szybko łapią.Mam jednak nadzieję, że dotrwamy i dojedziemy na 14 listopada.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Założyciel MN
renat35 napisał:
Ja niestety nie mogę potwierdzić 100% przybycia, czas przeziębień, a moje maluszki szybko łapią.Mam jednak nadzieję, że dotrwamy i dojedziemy na 14 listopada.
NIE MA SPRAWY RENAT- JEZELI BEDZIE TRZEBA ODEBRAC CIEBIE Z MALUSZKAMI NP. Z DWORCA TO DAJ ZNAC ALBO JA ALBO KTOS INNY NAPEWNO CIE ODBIERZE.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Renata nata
(renat35)
Stały Bywalec
krolestwo za konia napisał:
renat35 napisał:
NIE MA SPRAWY RENAT- JEZELI BEDZIE TRZEBA ODEBRAC CIEBIE Z MALUSZKAMI NP. Z DWORCA TO DAJ ZNAC ALBO JA ALBO KTOS INNY NAPEWNO CIE ODBIERZE.

Dzięki wielkie za pomoc, jak będziemy jechać to samochodem, mamy tylko jakieś 80 km . Zobaczymy tylko jak zdrowie nam dopiesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Rafal W.
(Rafalek)
Założyciel MN
No wreszcie cos tu dojrzalem
Jezeli mozna to mnie tez prosze dopisac do listy... bede na 100 %
Pzdr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis: