Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
iksiński igrek Roman Bzdurski Josephvol.2 smith mała.anna (21714 niezalogowanych)
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
krolestwo za konia napisał:
[quote]krolestwo za konia napisał:
ulv72 napisał:
piekny napisał:
ok w takim razie robimy listę:

1. Hilton
2. Piękny
3. Fazi / Krolestwo za Konia---- P 1 OSOBA
4. Kami------P 3 OSOBY
5.
6. Gabriel (14-ty bedzie ok?)
7. Dino-------P 1 OSOBA
8. Retier1
9. Anna79------ P 1 OSOBA
10. Fullcasco
11. Ulv72-------1 OSOBA
12. Renat35
13. Katrin
14. Anuk---------P 4 OSOBY
15. Norwegia2
16. Goshia --------P 1OSOBA
17. Patriotka
18. Ankaper------P 2 OSOBY
19. NORWEGIA 2-----P 1 OSOBA
20. Shakti
21. Marcin_D
22. Emed

dopisujcie sie, zbiera sie nas coraz wiecej !

PRZY NAZWISKACH POSTWILEM- P(POTWIERDZONE NA 100% I LICZBE OSO TAK ABY WSZYSCY WIDZIELI ILE NAS BEDZIE.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
giovi2 napisał:
[quote]krolestwo za konia napisał:
ulv72 napisał:
piekny napisał:

1. Hilton
2. Piękny
4. Kami------ 3 OSOBY na 99 procent moj syn ma dzien wczesniej wizyte u dentysty i dostanie narkoze wiec jak nie bedzie przeciwskazan ani skutkow ubocznych
5.
7. Dino-------P 1 OSOBA
8. Retier1
10. Fullcasco
11. Ulv72-------1 OSOBA
12. Renat35
13. Katrin
15. Norwegia2
17. Patriotka
18. Ankaper
19.
20. Shakti
21. Marcin_D
22. Emed

PRZY NAZWISKACH POSTWILEM- P(POTWIERDZONE NA 100% I LICZBE OSO TAK ABY WSZYSCY WIDZIELI ILE NAS BEDZIE.

Ja rezygnuje,przepraszam wszystkich,ale nie moge sie stawic.Milej zabawy

AŚKAa ty co ???????
kurcze to ja mam problem z dentysta młodego i modle sie by wszysko było ok bym mogła byc z wami a ty mi wyskakujesz z takim tekstem???? nie wkuzaj mnie :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
kami napisał:
giovi2 napisał:
[

Ja rezygnuje,przepraszam wszystkich,ale nie moge sie stawic.Milej zabawy:)[/quote]

AŚKAa ty co ???????
kurcze to ja mam problem z dentysta młodego i modle sie by wszysko było ok bym mogła byc z wami a ty mi wyskakujesz z takim tekstem???? nie wkuzaj mnie :/

sorry
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
I tak mam focha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
kami napisał:
[quote]giovi2 napisał:
ulv72 napisał:
piekny napisał:

1. Hilton
2. Piękny
4. Kami------ 3 OSOBY na 99 procent moj syn ma dzien wczesniej wizyte u dentysty i dostanie narkoze wiec jak nie bedzie przeciwskazan ani skutkow ubocznych
5.
7. Dino-------P 1 OSOBA
8. Retier1
10. Fullcasco
11. Ulv72-------1 OSOBA
12. Renat35
13. Katrin
15. Norwegia2
17. Patriotka
18. Ankaper
19.
20. Shakti
21. Marcin_D
22. Emed

Ja rezygnuje,przepraszam wszystkich,ale nie moge sie stawic.Milej zabawy

AŚKAa ty co ???????

NAPISZE TAK POMALU WSZYSTKO ZACZYNA BYC DOPINANE NA OSTATNI GUZIK-SALA A W ZASADZIE DWA LOKALE SPOTKAN (co chyba najwazniejsze) I INNE DROBIAZGI-PODJELISMY SIE TEGO Z ULV-em I WIERZE ZE SIE SPOTKAMY W WIEKSZYM GRONIE !!!! WSZYSCY KTORZY TYLKO BEDA MOGLI W DNIU 14-11-2009 ZAWITAC DO KOSCIOLA HALVARDA NA TØYEN W OSLO POMIEDZY GODZINAMI 17 A 20.30 ZOSTANA MILO POWITANI!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Miałbym pytanie odnośnie ewentualnych kosztów pierwszej części spotkania.Może być tak że ktoś by przyszedł ale poprostu koszta mogą być dla niego za duże.Nie mówię w tej chwili o sobie Robilscie może jakąś przymiarkę do tego?Druga część,wiadomo że na własny rachunek idzie.Możecie coś powiedzieć na ten temat?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Narazie nie ma mowy o jakichkolwiek kosztach.Wszystko probujemy zrobic w gratisie chociaz nie ukrywam ze jezeli nie uda sie nic wymyslec to koszt kawy,herbaty i ciasta wykladamy z wlasnej kieszeni.Potem pomyslimy co z tym zrobic ale kwota nie bedzie szokujaca,mysle ze 50 moze 100 koron od uczestnika to chyba max.Zalezy to od nas,nie potrzebujemy wystawnej kolacji a kubkow plastikowych paczke kawy,herbaty,troszke ciastek,owocow i slodyczy dla dzieci i jakis moze nieduzy tort.Na dzien dzisiejszy ciezko powiedziec ile osob bedzie wiec tak jak napisalem poczekamy do konca tygodnia,zliczymy orientacyjnie wszystkich i zastanowimy sie.Moze ktoras z pan zaoferuje swoje wypieki ??? wiem ze niektorzy z nas sa w ciezkiej sytuacji(brak pracy) wiec napewno nie bedziemy chyba rozdzierac szat ze nie da tych 100 koron. Moze zrobimy poprostu liste ten przynosi herbate ten kawe a dziewczyny ciasta a jeszcze ktos inny owoce.Mamy jeszcze troszke czasu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
dzięki za info
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Retier jezeli bedzie trzeba a kwota bedzie nieduza niebede sie bawil w jakies zbiorki czy cos takiego poprostu zaplace,bedzie skromniej ale wazne ze sie spotkamy bo o to chodzi tylko.Zal tylko ze glowny zainteresowany WLASCICIEL CZY ZALOZYCIEL tego portalu troszke nas olal.
Postawisz mi drinka na drugiej czesci i bedziemy kwita,hihihihihihihihihihihihihihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Gosia Z
(goshia)
Początkujący
W koncu bede miala okazje upiec moje pierwsze ciasto w Norwegii, ale za efekty nie recze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok