Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
iksiński igrek Roman Bzdurski Josephvol.2 smith mała.anna (21708 niezalogowanych)
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Goshia lubie OFEUSZA!!!!hihihihihihihihihiihihiihihhihiih no dobrze moze byc murzynek!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Gosia Z
(goshia)
Początkujący
krolestwo za konia napisał:
Goshia lubie OFEUSZA!!!!hihihihihihihihihiihihiihihhihiih no dobrze moze byc murzynek!

A co to znow za ofeusz??? To musi byc wyzsza szkola jazdy, a ja naiwnie wierzylam, ze same dobre checi wystarcza I tak postaram sie czyms zaskoczyc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Retier jezeli bedzie trzeba a kwota bedzie nieduza niebede sie bawil w jakies zbiorki czy cos takiego poprostu zaplace,bedzie skromniej ale wazne ze sie spotkamy bo o to chodzi tylko.Zal tylko ze glowny zainteresowany WLASCICIEL CZY ZALOZYCIEL tego portalu troszke nas olal.
Postawisz mi drinka na drugiej czesci i bedziemy kwita,hihihihihihihihihihihihihihi
Nie miałem na myśli siebie,chyba po polsku napisałem?????????????????????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Goshia lubie OFEUSZA!!!!hihihihihihihihihiihihiihihhihiih no dobrze moze byc murzynek! A jakąś strucle lub makowca można zamówić jeśli już o tym mowa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
retier1 napisał:
Retier jezeli bedzie trzeba a kwota bedzie nieduza niebede sie bawil w jakies zbiorki czy cos takiego poprostu zaplace,bedzie skromniej ale wazne ze sie spotkamy bo o to chodzi tylko.Zal tylko ze glowny zainteresowany WLASCICIEL CZY ZALOZYCIEL tego portalu troszke nas olal.
Postawisz mi drinka na drugiej czesci i bedziemy kwita,hihihihihihihihihihihihihihi
Nie miałem na myśli siebie,chyba po polsku napisałem?????????????????????????

A ja nie mialem na mysli nic uszczypliwego!!!Poprostu zazartowalem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Nowicjusz
Oj daaawno mnie tu nie było, zwłaszcza na forum głównym bo tylko na Stavanger czasem wchodzę , a tu SPOTKANKO SIĘ SZYKUJE!! Ech też bym poleciała. Ale samolot, dziecko,nocleg to za duże koszty niestety.Ale wam fajnie, wypijcie za mnie jednego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Marek .
(Emed)
Nowicjusz
Ja również potwierdzam swoje przybycie. Proszę o zaznaczenie mnie na liście
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
1. Hilton---p 3 osoby
2. Piękny
3. Fazi / Krolestwo za Konia---- P 1 OSOBA
4. Kami------P 3 OSOBY
5.
6. Gabriel (14-ty bedzie ok?)
7. Dino-------P 1 OSOBA
8. Retier1
9. Anna79------ P 1 OSOBA
10. Fullcasco
11. Ulv72-------1 OSOBA
12. Renat35
13. Katrin
14. Anuk---------P 4 OSOBY
15. Norwegia2
16. Goshia --------P 1OSOBA
17. Patriotka
18. Ankaper------P 2 OSOBY
19. NORWEGIA 2-----P 1 OSOBA
20. Shakti
21. Marcin_D
22. Emed----P 1osba

LISTA JEST ORIENTACYJNA DLA USTALENIA LICZBY UCZESTNIKOW SPOTKANIA ABY MOC ZAPEWNIC DOSTATECZNA ILOSC NAPOJOW ITP. KAZDY KTO NIE JEST NA LISCIE A WPADNIE NA SPOTKANIE BEDZIE MILE I GORACO POWITANY! IM WIECEJ NAS TYM LEPIEJ!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
ale mnie żal zżera że mnie tam zabraknie! ja tak bardzo lubię poznawać nowych ludzi... szoda że mam to prawko teraz zdawać... mam nadzieję że wszystko wam się uda całe spotkanie wypali i będziecie się tak dobrze bawić że za rok zrobicie powtórkę i ja tam w końcu dotrę! pozdrawiam i życzę super zabawy i owocnej przyjaźni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
1. Hilton---p 3 osoby
2. Piękny
3. Fazi / Krolestwo za Konia---- P 1 OSOBA
4. Kami------P 3 OSOBY nie obiecuje na 100 proc ale postaram sie
5.
6. Gabriel (14-ty bedzie ok?)
7. Dino-------P 1 OSOBA
8. Retier1
9. Anna79------ P 1 OSOBA
10. Fullcasco
11. Ulv72-------1 OSOBA
12. Renat35
13. Katrin
14. Anuk---------P 4 OSOBY
15. Norwegia2
16. Goshia --------P 1OSOBA
17. Patriotka
18. Ankaper------P 2 OSOBY
19. NORWEGIA 2-----P 1 OSOBA
20. Shakti
21. Marcin_D
22. Emed----P 1osba

LISTA JEST ORIENTACYJNA DLA USTALENIA LICZBY UCZESTNIKOW SPOTKANIA ABY MOC ZAPEWNIC DOSTATECZNA ILOSC NAPOJOW ITP. KAZDY KTO NIE JEST NA LISCIE A WPADNIE NA SPOTKANIE BEDZIE MILE I GORACO POWITANY! IM WIECEJ NAS TYM LEPIEJ!!!!

fazi zapisz adnotacje przy mnie bo potem ktos moze miec pretensje jak nie przyjade
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok