Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marek Klawikowski Barbara Gogulska Karaim Olgierd Pasikonik kasia Basia Niko87 (3442 niezalogowanych)
1 Post

(mikadek)
Wiking
Cukierek22 napisał:
ulv72 Hmmm czy widząc piekna kobietę na ulicy nie ogladasz sie za nią??? I nie myslisz sobie nic ???? Nie sądze!!!!!!!!!!!!!
Kolega napisał smieszny post który definitywnie robi sobie żarty!!! A wy podchodzicie do tego jak by popełnił mega zbrodnie!!! A to TYLKO ŻART!!!!!!!!!!

Hej Cukiereczku!Doskwiera Ci samotność!!!Czyżby twój men wrócił do żony?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
.... ......
(Cukierek22)
Nowicjusz
Nie wiem facet wogóle co ty piszesz do mnie ......Może Tobie doskwiera samotność bo mi napewno nie !!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mikadek)
Wiking
szkoda cukiereczu lub jak wolisz niespodzianko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
mikadek napisał:
szkoda cukiereczu lub jak wolisz niespodzianko

".....niespodzianko "

tak abstrahujac od celu wypowiedzi to calkiem fajne haslo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Cukierek22 napisał:
ulv72 Hmmm czy widząc piekna kobietę na ulicy nie ogladasz sie za nią??? I nie myslisz sobie nic ???? Nie sądze!!!!!!!!!!!!!
Kolega napisał smieszny post który definitywnie robi sobie żarty!!! A wy podchodzicie do tego jak by popełnił mega zbrodnie!!! A to TYLKO ŻART!!!!!!!!!!

cukiereczku wiec jasne, ze ogladam sie za pieknymi kobietami,no ba..!
a co sobie wtedy mysle to juz w ogole dopiero jest temat..

czy post kolegi byl zartem czy powaznie pytal, nie mam zamiaru oceniac, tym bardziej kwestie wiernosci, sposobu na zycie itd.
kolega rzucil temat a my wszyscy dorzucamy swoje, kazdy wg charakteru i tego co ma w glowie
moj post nie byl tez zadnym atakiem na ciebie wiec mam nadzieje,ze nie odebralas tak tego, zainteresowala mnie jedynie pewna przeciwstawnosc w jednym zdaniu w twoim poscie, to wszystko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
witek napisał:
nie pierdolcie tu o cytatach "za, albo przeciw", w zlosliwym kontekscie, bo dzieki temu panu czyli bylemu prezydentowi jestesmy po niekad wlasnie teraz wolnym krajem!!!!!!!!!!!!! i dzieki niemu mamy mozliwosc wyjezdzac z kraju i osiedlac sie tu gdzie wlasnie sie znajdujemy!!!!!!!!krytyke zostawcie dla samego siebie!!!! nara prostaki!!!!

widzisz wyksztalcony kolego tak sie sklada, ze stwierdzenie :

...za, albo przeciw...

jest tym, co pewnie wiekszosc z nas chcialaby widziec w postepowaniu politykow w naszym kraju,bo przynajmniej kazdy z nich jednoznacznie okreslil by swe poglady i swoj program i tego sie trzymal ; niestety, wiekszosc z nich traktuje polityke zbyt doslownie jako pieniadz, w zwiazku z czym zalezy jak "zawieje" tak szybko zmieniaja i partie i poglady... i w takim kontekscie byla moja wypowiedz, w ktorej uzylem sformuowania :

...za, ale przeciw...

...ani na chwile nie myslac nawet o konkretnym polityku... w polityke szczerze mowiac i rozmowy o niej w ogole nie chce mi sie bawic...

a ty wyskoczyles z pyskiem jak rasowy obronca pewnego radia...

i juz tak zupelnie na marginesie, odnosnie twej wypowiedzi :

..."!!krytyke zostawcie dla samego siebie!!...

byc moze dlugo w tym naszym kraju nie byles, bo widzisz tam juz wszyscy mowia do siebie per "ty" ... a nie "wy"...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ulv72 napisał:

byc moze dlugo w tym naszym kraju nie byles, bo widzisz tam juz wszyscy mowia do siebie per "ty" ... a nie "wy"...[/quote]

buhahahahahahahahahahaha kurcze dawno sie tak nie usmiałam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
no niebylo mnie troszke ale moja neiobecnosc byla spowodowana hmmmm czyms milym i jak ktos napisal w prezerwatywie to nie zdrada.
dziekuje za 3 prywatne wiadomosci
natomiast do PAni ktora mi zyczy syfilisu itd. hmmmm czy warto zlapac takei cos ale nei jestem az tak zdesperowany chodzi mi mianowicie o sex . z drugiej strony moglbym napisac o jakims spotkaniu na kawe czy herbate ale po co mam kit wciskac lepiej napisac prawde. ale niektorym to przeszkadza.
wszyscy chcemy wyrywac fajne dupy ale jakos jestesmy nietolerancyjni. a Norweszki hmmm nie chce porownywac do Polek ale pytajac sie prosto w oczy czy ma ochote na sex odpowie tak lub nie a u Polki ( co on kurwa sobie mysli) wiec daleko nam do tego kraju." niestety nasza Ojczyzna kochana jest panstwem policyjno-koscielnym z nastawieniem na koscielne".- mialem napisac dalej ale jest to dyskusja o przemilym temacie jakim jest SEX wiec nei piszmy o polityce. jest to forum dla ludzi wiec chyba mozna odpisac jakos normalnie( podac link do forum czy cos podobnego ) a nie zyczyc komus syfa itd.
musze konczyc bo wyruszam na lowy wiec do poniedzialku )))))))
a zonka za 1 miesiac i 26 dni wiec mam czas )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Dyzio napisał:
no niebylo mnie troszke ale moja neiobecnosc byla spowodowana hmmmm czyms milym i jak ktos napisal w prezerwatywie to nie zdrada.
dziekuje za 3 prywatne wiadomosci
natomiast do PAni ktora mi zyczy syfilisu itd. hmmmm czy warto zlapac takei cos ale nei jestem az tak zdesperowany chodzi mi mianowicie o sex . z drugiej strony moglbym napisac o jakims spotkaniu na kawe czy herbate ale po co mam kit wciskac lepiej napisac prawde. ale niektorym to przeszkadza.
wszyscy chcemy wyrywac fajne dupy ale jakos jestesmy nietolerancyjni. a Norweszki hmmm nie chce porownywac do Polek ale pytajac sie prosto w oczy czy ma ochote na sex odpowie tak lub nie a u Polki ( co on kurwa sobie mysli) wiec daleko nam do tego kraju." niestety nasza Ojczyzna kochana jest panstwem policyjno-koscielnym z nastawieniem na koscielne".- mialem napisac dalej ale jest to dyskusja o przemilym temacie jakim jest SEX wiec nei piszmy o polityce. jest to forum dla ludzi wiec chyba mozna odpisac jakos normalnie( podac link do forum czy cos podobnego ) a nie zyczyc komus syfa itd.
musze konczyc bo wyruszam na lowy wiec do poniedzialku )))))))
a zonka za 1 miesiac i 26 dni wiec mam czas )

mala rada ...jesli juz sobie uzywasz to lepiej zmieniaj te Norwezki...
bo jak tak zabalujesz ten miesiac i 26 dni z jedna i ta sama to mozesz miec pozniej niemila niespodzianke jak cie ta Norwezka uzna za swego samboer - a

a pamietam post sprzed moze dwoch miesiecy, ktory rozwinal sie w dosyc dluga dyskusje, gdzie tematem bylo jak zaciagnac Norwezki do lozka pewnie niedlugo wiele moglbys napisac na ten temat ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
czy napisac hmm. ja uznaje zasade ze o tych sprawach co sie robie to sie nie rozmawia nawet z kolegami bo wtedy moim zdaniem okazuje sie brak szacunku do tej dziewczyny obojetnie czy jest norweszka polka czy wegierka_(sliwka tez)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok