Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marek Klawikowski Barbara Gogulska Karaim Olgierd Pasikonik kasia Basia Niko87 (3442 niezalogowanych)
30 Postów
.... ......
(Cukierek22)
Nowicjusz
DORA348 nie unoś się tak bo logiczne ,że to żart!! Kto by pisał mojąc żone cos takiego na offen???!! Chyba nikt o zdrowym rozumie.....! Nie sadzisz? A po drugie nie życz tego co tobie nie miłe....... A po 3 to tylko jego sprawa i nie masz prawy osadzać innych A i Pozdro Dyziu dla Ciebie i Żoneczki A i czy myślenie o innych kobietach majac żone to coś złego???? :O chyba to dobrze...bo facet jest zdrowy gorzej by bylo jak myslał by o chłopcach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...dyzio,mam! jestes uratowany!
jesli twoja slubna wraca za 2m,to ty wyjedz za 1,5m i wroc za 3.
taki wyjazd daje wiecej mozliwosci,nowe srodowisko itp. itd.
najlepiej bedzie jak skierujesz kroki do starego kraju.godne polecenia beda, ciechocinek,szklarska poreba lub miedzyzdroje.

jak myslisz skad wzielo sie przyslowie : turnus mija,a ja wciaz niczyja

...do dziela,szable(?)w dlon!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Cukierek22 napisał:
DORA348 nie unoś się tak bo logiczne ,że to żart!! Kto by pisał mojąc żone cos takiego na offen???!! Chyba nikt o zdrowym rozumie.....! Nie sadzisz? A po drugie nie życz tego co tobie nie miłe....... A po 3 to tylko jego sprawa i nie masz prawy osadzać innych A i Pozdro Dyziu dla Ciebie i Żoneczki A i czy myślenie o innych kobietach majac żone to coś złego???? :O chyba to dobrze...bo facet jest zdrowy gorzej by bylo jak myslał by o chłopcach

Piszesz najpierw,ze nikt przy zdrowym rozumie nie zamieszczalby takiego ogloszenia otwarcie MAJAC ZONE....

A za chwile piszesz, ze TAKIE myslenie o innych kobietach to nic zlego...

Czyli co w koncu, jest dla ciebie zupelna norma, ze kazde malzenstwo bedac w rozlace moze bzykac sie do woli byle bylo to hetero ???
Czy jednak ten maz/zona zamieszczajac ogloszenie bedace propozycja seksu bez zobowiazan nie jest osoba o zdrowym rozumie ???

Moze jestes politykiem naszym rodzimym ? Bo oni lubia byc tak za...ale przeciw
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(witek)
Wiking
nie pierdolcie tu o cytatach "za, albo przeciw", w zlosliwym kontekscie, bo dzieki temu panu czyli bylemu prezydentowi jestesmy po niekad wlasnie teraz wolnym krajem!!!!!!!!!!!!! i dzieki niemu mamy mozliwosc wyjezdzac z kraju i osiedlac sie tu gdzie wlasnie sie znajdujemy!!!!!!!!krytyke zostawcie dla samego siebie!!!! nara prostaki!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
witek napisał:
nie pierdolcie tu o cytatach "za, albo przeciw", w zlosliwym kontekscie, bo dzieki temu panu czyli bylemu prezydentowi jestesmy po niekad wlasnie teraz wolnym krajem!!!!!!!!!!!!! i dzieki niemu mamy mozliwosc wyjezdzac z kraju i osiedlac sie tu gdzie wlasnie sie znajdujemy!!!!!!!!krytyke zostawcie dla samego siebie!!!! nara prostaki!!!!

Chyba właśnie najbardziej można mu podziękować za tą możliwość wyjazdu, tak jak i całej reszcie bandy która u nas w kraju rządzi...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
witek napisał:
Z całego serca dziękuję wszystkim politykom w polsce łącznie z tym panem byłym , póżniejszym i obecnym prezydentem za to, że w pl nie da się wyżyć z dwóch wypłat i za to , że sama z sześcioletnim synem muszę żyć tutaj w rozłące z jego ojcem , który zarabia na nas za kołem podbiegunowym.
Dziękuję w imieniu wszystkich kobiet , które są w mojej sytuacji, one wiedzą o co chodzi.
Pl to bardzo prorodzinny kraj.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
93 Posty
Początkujący
Mi tam kiedyś szwagrowa powiedziała że z komdomem lub za granicą to niezdrada! Ale co z tege.

A widzę, że kolegę muszą już recę boleć
Ale pamiętaj jedno : Bicie gruchy wzmacnia paluchy!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
CO do tego pana co to niby dał nam TĘ wolność to można by dużo i długo dyskutować .Był tylko piłeczką którą kopano w zależności od potrzeby .Ludzi którzy mieli jakąś wizje wolnej POLSKI i coś znaczyli w tamtym czasie, odpowiednie siły odsuneły na bok bo się nie dawały sterować . Pewnie za jakieś 50 lat znowu będziemy mieli korektę historii lat 80-tych tak jak drugiej wojny światowej hahahahaha.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
.... ......
(Cukierek22)
Nowicjusz
ulv72 Hmmm czy widząc piekna kobietę na ulicy nie ogladasz sie za nią??? I nie myslisz sobie nic ???? Nie sądze!!!!!!!!!!!!!
Kolega napisał smieszny post który definitywnie robi sobie żarty!!! A wy podchodzicie do tego jak by popełnił mega zbrodnie!!! A to TYLKO ŻART!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok