Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pilka nozna - Norwegia

Czytali temat:
(581 niezalogowanych)
51 Postów
Magdalena Cieslak
(MadziaSC0206)
Nowicjusz
Witam wszystkich

Moj maz interesuje sie pilka nozna i bardzo chcialby pokopac pile - jak to faceci mawiaja - ale nie zna nikogo z kim moglby pograc.Czy ktos z Was zna moze jakies osoby ktore grupowo graja w pilke lub moze sam nalezy do takiej "Polskiej druzyny" do ktorej moj maz moglby sie przylaczyc. Bede wdzieczna za jakiekolwiek namiary

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Magdalena Cieslak
(MadziaSC0206)
Nowicjusz
czyli ze niby co??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
No ja z pół roku już szukam, słyszałem tylko, że w niedzielę ktoś grywa koło starego stadionu vikinga, ale nie doprosiłem się nigdy o godzinę. Ja mógłbym zebrać grupę 3-5 osób, możemy umówić się na jakiś konkretny dzień i pokopać. Podeślij jakiś kontakt na priv, to ustalimy czas i miejsce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smesta)
Wiking
24 sierpnia fleksi bemanning gra mecza na kvalaberk skole moze potrzebujom zawodnikow
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
Znasz moze wiecej szczegolow, godzina, z kim mozna by sie skontakowac, zeby umowic sie jakos bardziej konkretnie?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Yanek)
Wiking
A gdzie dokladnie mieszkacie? Ja jestem z Hommersak i tez bym pogral
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Chyba już po meczu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Wiking
ja gram tu od 3 lat na wikingu i tananger pisalem juz teraz w niedziele tez gramy zapraszam radas muj numer 96801653
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Adam X
(Stefanzcmentarza)
Wiking
Jezli jeszcze to kogos interesuje, to zaleznie od tego, gdzie jest wolne boisko, zbieramy sie na starym stadionie vikinga, na bocznym boisku, wjazd od Bretlndsgata, albo na boisku na Sandal. Gramy w Poniedzialki i Srody o godzinie 17ej, i w soboty o 14ej. W soboty zbiorka na Vikingu, a w poniedzialki i srody na Sandal. Jest zbieranina roznych ludzi, z roznych krajow, zazwyczaj jest przynajmniej jeden Polak, czasem trzech.

PZDR
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok