Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

kto mi pomoże przy instalacjii satelity? - Norwegia

Czytali temat:
beti46 (977 niezalogowanych)
50 Postów
Nowicjusz
Poszukuję osoby która ma potrzebne narzędzia i potrafiłaby zainstalować talerz i pomogła mi znaleźć zasięg, programy z cyfrowego polsatu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
marek przydzial
(jelcyn1111)
Początkujący
a antene masz?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Nowicjusz
talerz z konwerterem , dekoder. Brak uchwytu, kabla, wtyczek i narzedzi jak np wiertarka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
nena27 napisał:
talerz z konwerterem , dekoder. Brak uchwytu, kabla, wtyczek i narzedzi jak np wiertarkaA zgodę na montaż anteny na ścianie lub innym miejscu wydaną przez właściciela budynku na piśmie MASZ...??? .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Nowicjusz
Na piśmie to nie ale zgoda jest. Właściciele mieszkają w tym samym domu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
nena27 napisał:
Na piśmie to nie ale zgoda jest. Właściciele mieszkają w tym samym domuPamiętaj ,że papier jest cierpliwy....
A norweskie domy zbudowane tak a nie inaczej , za jakiś czas może im się odmienić i będzie kłopot .
Z przywróceniem elewacji do stanu pierwotnego..

Niby dwie cztery dziury a jednak narusza się warstwę izolacji jak dom jest obłożony deskami , cień który pada od anteny zmienia wybarwienie farby .
A to są niebagatelne koszty jak jeszcze trzeba do danej reperacji ustawić rusztowanie...
ŻYCIE TO NIE JE BAJKA....życie nieraz bywa wredne i pamiętaj ...

PAPIER JEST NAPRAWDĘ CIERPLIWY
a Norgi nieraz co nie znaczy ,że zawsze... też bywają uśmiechnięto wredni
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Nowicjusz
Nadal wszystko leży na podłodze i ponawiam prośbę
Mam już kabel i uchwyt również
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(witek)
Wiking
wasze odpowiedzi nie maja nic wspolnego w pytaniem w tym watku dziewczyna szuka kogos do instalacji anteny a nie prosi o wyklady na temat pozwolenia na jez montaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Nowicjusz
Dzięki Witek ale olałam to i tak mam nadzieję że znajdzie się ktoś kto odpowie na temat
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów

(SUZII)
Początkujący
Dla kobiety to troche trudna sprawa z zamontowaniem anteny...A w Stavanger tylu facetow mieszka ,nie do wiary ze nikt nie wyszedl z propozycja pomocy ,my niestety za daleko od ciebie mieszkamy zeby ci pomoc ,mam nadzieje ze w koncu ktos zamontuje ci ta nieszczesna antene?Pozdrawiamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok