Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Witam Kontakt Do Rzeczoznawcy auto po wypadku - Norwegia

Czytali temat:
Aleksandra :) SLAWOMIR SICZEK krzysztof nowak Łukasz Zesiuk Piotr piotr Lesterek - artur m magdalena.ka Patrycja R. Jacek M Wywalone Mam remowe (2416 niezalogowanych)
4 Posty

(dabas)
Wiking
Witam was potrzebuje rzeczoznawcy ktory miesci sie w stavanger, sandnes ,sola. Ponieważ mam problem z norkiem ktory nie uznaje wyceny z serwisu a chcem rzeczoznawce bo jego decyzji nie da się podwazyż i wtedy naprawa gotówkowa lub przez ubezpieczenie. Mile widziany numer telefonu z adresem . Dzieki pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
ryszard ryszard
(ryszard705)
Wiking
Rzeczoznawca od samochodow ma swoje biuro gdzies na Kvernaland ale najlepiej zapytac sie w ubezpieczalni albo salonie samochodowym. Jego usluga kosztuje 1200 kr. i przyjezdza do ciebie do domu czy gdzie sie umowisz. Telefonu nie mam bo wszystkie papiery wyrzucilem. I on rozmawia tylko po norwesku. Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
ryszard ryszard
(ryszard705)
Wiking
Biltekniskbyra Andreas Hodne tel 51425437 mobil 9111260
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Nikolaj R
(Cichociemny)
Wiking
Jezeli masz pozyczke na auto to potrzebujesz zgody banku na wyplate gotowki na naprawe auta. W praktyce bank zawsze mowi nie i zada naprawy w autoryzowanym serwisie.
Jezeli dokonujesz wyceny szkody w autoryzowanym serwisie to opinia rzeczoznawcy jest automatycznie w usludze wyceny szkody. Jest to pokrywane z ubezpieczenia, twojego lub tego kto zawinil.
Jezeli nie masz full kasko to mozesz zadac samochod zastepczy na czas naprawy od firmy ubezpieczeniowej winowajcy.
Numer to rzeczoznawcy w Stavanger Auto ( drobne stluczki ) 940 38 000
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(dabas)
Wiking
Kontaktowałem się z ubezpieczycielem osoby winnej mam skademeldung numer. Oczywiście www.Naf.no Zrobił wycenę za która płaci ubezpieczalnia i zostaje do nich przesłana w trybie natychmiastowym. Następnie rozmawiając z agentem gjensidige zaproponował mi naprawę w norwegi lub Wypłata za szkodę na konto po cenach polskich bo auto z polski. Tak więc chyba naprawie auto w norwegi. Numer do rzeczoznawcy w Sola Firma Relia A/S numer tel. 97550911 Arne meeland cene powiedział mi 2500...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Nikolaj R
(Cichociemny)
Wiking
2500 ...
Zrob lepiej wycene w firmowym salonie ....
2500 to gra nie warta swieczki, winowajca niech ci lepiej da sam gotowke. To mu sie oplaci giorac pod uwage utrate bonusa i egen andel ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok