Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Polski Ambasador w Stavanger - Norwegia

Czytali temat:
Maria K Vicky F (1337 niezalogowanych)
51 Postów
Magdalena Cieslak
(MadziaSC0206)
Nowicjusz
Witam serdecznie
Czy ktos sie orientuje czy w najblizszym czasie bedzie polski Ambasador w Stavanger? bede wdzieczna o informacje. pozdrawiam serdecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
proponuje zadzwonic do konsulatu w oslo ale wczesniej niz w sierpniu to raczej go niebedzie ale tam udziela ci informacji Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:14  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Damian Pokrywka
(rychu04)
Wiking
Witam orienyuje sie ktos czy można wyrobić paszport dla dziecka w ciągu jednego dnia. Jeśli tak to jakich argumentów powinienem użyć żeby przekonać konsula o wydanie paszportu w ciągu kilku godzin. Dziękuje z góry za odp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
Wydaje mi sie ze niejest to mozliwe ale mozesz probowac Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
A jest to możliwe szwagierka otrzymała paszport dla dziecka właśnie w kilka godzin po złożeniu. Prawde mówiąc powinni czekać do 2tyg ale powiedzieli w konsulacie że są już w drodze do Pl i za kilka godzin odpływa im prom. Panie kręciły nosem ale paszport wyrobiły Ale ja odradzam takiej metody bo nerwów to się troche nazjadali Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Damian Pokrywka
(rychu04)
Wiking
Dzięki Marta za szybką odpowiedz. zaryzykuję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Powiedzcie mi prosze ,gdzie w Stavanger jest polski ambasador :Tez musze nowy paszport wyrobic .Bylam na Kondgsbakken5 i niestety nie wyrobie paszportu.Moze sprobuje jak wy , u ambasadora w Stavanger !Dzieki za kazde odp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
M M
(bezonges)
Wiking
Nie ma i nie bedzie poskiego Ambasadora w Stavanger. Jedyne miejsce w Norwegii gdzie mozna wyrobic paszport to w Oslo. Ambasada Polski w Norwegii znajduje sie w Oslo. Ale sprobuj.... Jesli Ci sie uda to koniecznie o tym napisz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów
Magdalena Bogdańska
(ladyinblue)
Początkujący
Ambasador ma swoje dyżury i w Stv na pewno będzie, ale żeby się dowiedzieć kiedy, najlepiej zadzwonić do Ambasady Strona internetowa nie jest niestety jakoś super często aktualizowana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Ja 4miesiące temu musiałam jechać po paszport dla dziecka do Oslo. Dzwoniliśmy do Konsulu i powiedziano nam że trzeba przyjechać do Oslo bo inaczej się nie da więc sama już nie wiem co jest prawdą...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok