Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

przyjaciele dla 6,5 latki potrzebni od zaraz - Norwegia

Czytali temat:
(534 niezalogowanych)
6 Postów
Malgorzata Golik
(Malgorzata Golik)
Wiking
witam wszystkich,
dobry los sprowadził nas do stavanger a konkretnie na madla wraz z 6,5 letnia córeczką, 2 letnim synkiem, kotem oraz świnką morską. cała gromadka ma się dobrze ale córce bardzo brakuje polskich koleżanek i kolegów. jeśli jakieś chętne do zabawy szkraby mieszkają w bliższej lub dalszej okolicy to zapraszam na herbatę, której szeroki asortyment został przywieziony z polski
pozdrowienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(olaoskar)
Wiking
Hej! Ja mam córeczkę w wieku 4 lata i 7 miesięcy mieszkamy na Eigenes niedaleko starego stadionu.Jeżeli Twoja córeczka lubi zabawy z młodszymi od siebie to z chęcią wybierzemy sie na herbatkę.

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Malgorzata Golik
(Malgorzata Golik)
Wiking
Witam,
Super ze się odezwałaś Dziewczynki na pewno się dogadają. Moze umówimy się zaraz po świętach, będę miała świeżą dostawę frykasów z Polski wiec pochrupiemy przy herbacie. Moj gg to 21818894
pozdrawiamy z Madla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
Malgorzata Golik napisał:
witam wszystkich,
dobry los sprowadził nas do stavanger a konkretnie na madla wraz z 6,5 letnia córeczką, 2 letnim synkiem, kotem oraz świnką morską. cała gromadka ma się dobrze ale córce bardzo brakuje polskich koleżanek i kolegów. jeśli jakieś chętne do zabawy szkraby mieszkają w bliższej lub dalszej okolicy to zapraszam na herbatę, której szeroki asortyment został przywieziony z polski
pozdrowienia

Hejka ja mieszkam rowniez na Madli a dokladniej przy szkole miedzynarodowej mam synka 2 letniego i 6 letniego z mila checia spotkamy sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Malgorzata Golik
(Malgorzata Golik)
Wiking
hej
przepraszam ze odpisuje dopiero teraz ale bylismy na swieta w polsce. moj numer gg to 21818894. moze porozmawiamy na gg, bedzie latwiej sie umowic?
pozdrawiam
gosia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok