Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Siłownia - Norwegia

Czytali temat:
(358 niezalogowanych)
7 Postów
Piotr xxx
(xxx05)
Wiking
Witam mieszkam od roku w Norwegii okolice Sadnes szukam osoby która uczeszcza na siłownie najlepiej w SADNES znająca się na rzeczy
Chciałbym zacząć intensywanie ćwiczyć ale wiadomo w towarzystwie lepiej oraz potrzebował bym fachowych rad!

Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów
Kasia kkkkk
(Kosacha)
Początkujący
Hey,

jak sie zapiszesz do SATS'a lub Elixia (na FORUS) to mozesz sobie zazyczyc piersze trening z trenerem, oni przeprowadza z toba krotki wywiad, powiesz na jakich miesniach chcesz sie skupic i dopasuja d Ciebie odpowiednie cwiczenia.

Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Piotr xxx
(xxx05)
Wiking
Niestety moja bariera językowa J.norweskiego jak i J.angielskiego nie sięga tak daleko.
Znasz może kogoś kto uczęszcza na siłownie w tamtym regionie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
ja chodze do elixi n ast.olaf gate w centrum. moze nie jestem kopmedium wiedzy ale cos tam wiem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów
Kasia kkkkk
(Kosacha)
Początkujący
Ja chodze tzn. zamierzam sie przepisac do Elixi, b Sats na Lura jest paskudny, chodze tam tylko na 'spinning'.
Wiec jak juz zdecydujesz sie zapisac to poleca Elixie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
rowniez polecam elixie. oprocz silowni mozna na saune lub solarke smignac. jak ty nei korzystasz z solarki daj zonie karte i pojdzie ona sobie na solarke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok