Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Opowiedzcie mi prosze. - Norwegia

Czytali temat:
(308 niezalogowanych)
20 Postów
Kalina Krause
(Kalinakrause)
Wiking
Hej opowiedzcie mi jak to jest w wiekszych miastach mieszkam w grimstad aust-agder chcialabym sie dowiedziec czy rzeczywiscie w wiekszym miescie latwiej o prace dla kobiet bo tu u nas w miasteczku coraz trudniej i trudniej.wiem ze wszedzie duze bezrobocie ale tu coraz trudniej zastanawiamy sie nad zmiana miasta moze wieksze jest bardziej przychylne albo i nie co?dzieki z gory.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ja mieszkam w Stavanger i szczerze nie wiem jak jest z praca...jedna znajoma szukala przez pol roku a druga w ciagu 2tyg miala prace, jeszcze inna przez prawie rok szukala.... moze ktos inny wie wiecej cos na ten temat ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Przemysław Zoń
(Pemon05)
Nowicjusz
Prawda jest prosta jak znasz J.Norweski z pracą nie ma problemu zawsze ją znajdziesz. Oczywiście jak masz do tego znajomości to praca zawsze się znajdzie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
sebastian k.
(badboy.no)
Nowicjusz
Stavanger . zgodzę się z kolegą Pemon05 jeżeli masz znajomości to z pracą nie ma problemu ja tak załatwiłem pracę mojej żonie teraz ma jej więcej ode mnie tylko niedziele jej zostały na odpoczynek

powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Kalina Krause
(Kalinakrause)
Wiking
Bardzo zazdroszcze twojej zonie ze ma pracy wiecej od Ciebie a ja niestety nie moge nic znalesc stalego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok