Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pytanie do Wszystkich - Norwegia

Czytali temat:
AnetaEm (742 niezalogowanych)
8 Postów
Magda Witowska
(ma9da)
Wiking
Witam Wszystkich,
może ktoś z Was jest zorientowany czy w okolicach Stavanger jest hurtownia farmaceutyczna lub kosmetyczna? Będę zobowiązana na informacje. I jeszcze jedno. Czy ktoś z Was wie, czy istnieje tu coś takiego jak "pomoc apteczna". Z góry dziękuję Wszystkim którzy znaleźli chwilkę i odpowiedzieli na moje zapytanie. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
hej odnosnie hurtowni to nie mam pojecia ale popytam sie moze ktos cos wie na temat pomocy aptecznej ja wiem ze jak zonka byla w ciazy to dostawala paczki z apateki dla dziecka. z kolei kolega mi mowil a jest tutaj dosc dlugo ze jezeli jest ktos chory i musi brac ciagle leki to jest refundacja. polega ona na tym ze wykupujesz te leki ktore masz brac ( to logiczne) a po dojsciu do jakiejs kwoty -øn mowil do 2 czy do 3 tys nok ( musisz miec kwitki na to ) reszte masz refundowane tzn. free do konca roku. ja tak to zrozumialem ale jezeli chcesz wiecej info moge sie go spytac. pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok