Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

mieszkanie na tydzien - Norwegia

Czytali temat:
(3357 niezalogowanych)
10 Postów
Patrycja R....
(patrycja21)
Wiking
Witam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Patrycja R....
(patrycja21)
Wiking
Poszukuje mieszkania do wynajecia na okolo tydzien koniec grudnia poczatek stycznia prosze o info
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Impreza na sylwka czy co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Patrycja R....
(patrycja21)
Wiking
Miedzy innymi tak. Znajomi wpadaja i niebardzo mam gdzie ich upchnac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
patrycja21 napisał:
Miedzy innymi tak. Znajomi wpadaja i niebardzo mam gdzie ich upchnacRadzilabym sprecyzowac, czy ta impreza ma byc w wynajmowanym mieszkaniu czy tez nie.

Ogolnie, to ktos by musial miec nie tak z glowa, zeby wynajac komus swoje mieszkanie na impreze. No, moze jezeli bylaby to komletna rudera.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Patrycja R....
(patrycja21)
Wiking
Wiem ze ludzie wynajmuja mieszkania badz domki za GOTOWKE i sa to porzadne miejsca.
Moje pytanie brzmialo czy ktos wie o takich mozliwosciach a nie co sadzicie o ludziach ktorzy to robia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
patrycja21 napisał:
Wiem ze ludzie wynajmuja mieszkania badz domki za GOTOWKE i sa to porzadne miejsca.
Moje pytanie brzmialo czy ktos wie o takich mozliwosciach a nie co sadzicie o ludziach ktorzy to robia

Nawet nie napisałaś gdzie.

Na pytanie czy to tylko nocleg dla znajomych czy meliniarnia z wytrzeźwiałką nawet nie potrafisz odpowiedzieć, tylko jakieś bzdury wypisujesz.

Normalnie ludzie teraz będą walić drzwiami i oknami jak zobaczyli poważne i konkretnie zadane pytanie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Patrycja R....
(patrycja21)
Wiking
Odpowiedzialam ze nocleg dla znajomych i impreza. A ze wy przedstawiacie obrazy samych melin to widze ze niezle sie bawicie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
przeca to nie swinie tylko Polaki beda Nowy Rok witac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
patrycja21 napisał:
Odpowiedzialam ze nocleg dla znajomych i impreza. A ze wy przedstawiacie obrazy samych melin to widze ze niezle sie bawicie.

no to jeszcze 10-15 postów i może się dowiemy gdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok