Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

konsul w Stavanger w baraku? - Norwegia

Czytali temat:
(747 niezalogowanych)
43 Posty
Antek Norsk
(Antosiek)
Nowicjusz
moze nie na temat to co napisze. Uwazam ze powinni "zaorac" polski konsulat w Oslo!!!!!!!!!!! Doslownie i w przenosni. Dzisiaj bylem umowiony w tej szanownej instytucji by potwierdzic kopie dokumentow na potrzeby polskiego ministerstwa zdrowia ( respektuja potwierdzenie tylko w konsulacie ). Co sie okazalo kazda potwierdzona strona kopi ponad 200 nok Pani przeliczyla strony i cos burknela nalezy sie 5000 nok. Potwierdzenie identycznych dokumetow przez norweska policje do autoryzacji dyplomu gratis i jeszcze usmiech Pani policjantki!!!! W Polsce niedlugo ludzie beda zmuszeni placic za to ze oddychaja. Przykre i smutne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Karolina .....
(karolina09)
Początkujący
to jest ten budynek z czerwonej cegły, zaraz za remą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Karolina .....
(karolina09)
Początkujący
nie wiem co tam bylo. Jak byś stał przy wejściu do remy przodem do tego parkingu przy sklepie , to ten budynek po lewej stonie. Ale wchodzi się do niego z drugiej strony. Musisz obejść budynej dookoła . Jednak ostatnio przyjmowali w piwnicy, wejście jest z boku. Napewno tam będzie dużo polaków , więc ktoś Cię pokieruje. Proponuje być jednak wcześniej, aby sobie kolejkę zająć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Karolina .....
(karolina09)
Początkujący
my byliśmy godzine wcześniej, to już sporo ludzi było.
Na miejscu nic nie płacisz.
Ja wyrabiałam paszport dla dziecka ( 5-letni ) i wyglądało to tak, że po 6 tyg. od wizyty w konsulacie, należało odesłać do oslo stary paszport dziecka, zrobić przelew na ich konto i oni po otrzymaniu paszportu i przelewu odsyłają nowy paszport do Ciebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok