Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Praca - rękodzieło - Norwegia

Czytali temat:
Monika J Grzegorz Grz Agnieszka Będlin Violeta De. Lunka Koszycka (2316 niezalogowanych)
24 Posty
Monika J
(moka73)
Wiking
Dzień dobry,

szperam w internecie w poszukiwaniu firm w okolicach Stavanger (mieszkam w Naerbo), które produkują ozdoby, dekoracje, rękodzieło. Naprawdę dużo tego w sklepach, gdzieś jest też produkcja. Mam wykształcenie w tym kierunku, umiejętności i talent. Jeśli macie informacje na ten temat (strony www np), będę wdzięczna za pomoc.
NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
W Chinach?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Monika J
(moka73)
Wiking
No co Ty ? Norwegowie tacy lokalni patrioci jesli chodzi o gospodarkę i z Chin takie piękności sprowadzają ??? Ejże
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Sporo rzeczy jest z Chin...
W centrum Stavanger jest sporo prywatnych galerii, ktore oferuja rekodziela. Z reguly robia je wlasciceile tychze galerii, badz znajomi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
264 Posty
Magg G
(magg)
Stały Bywalec
moze lepiej by bylo bezposrednio w konkretnym sklepie zapytac sie na temat konkretnych wyrobow od kogo je sprowadzaja i wtedy majac namiary na producenta udac sie tam ze swoim cv?

tak tylko sobie mysle...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Karol.Ky napisał:
W Chinach?
Ja w zeszlym tygodniu kupilam rybe (kolje/hyse), zlowiona przez norwegow ale pakowana w.......Chinach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Monika J
(moka73)
Wiking
Dziekuję, to cenne informacje. Mysle smiało o tworzeniu w domu, ale juz troche mniej śmiało o zalozeniu dzialalnosci gospodarczej. W Polsce budowałam domy, rozwalałam świat . Tutaj troche sie czuje jak raczkujący niemowlak . Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Monika J
(moka73)
Wiking
Świat zwariował.... A ja tego nie rozumiem !
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Monika J
(moka73)
Wiking
Goden idé. Tusen takk :* tez mi to przyszło do głowy .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
moka73 napisał:
Świat zwariował.... A ja tego nie rozumiem !To nie żaden Świat .
---
On jest jak najbardziej Normalny i na swoim odwiecznym Miejscu ...
---
To Durni i zachłanni Ludzie , na Planecie tego Świata zwanej dalej "ZIEMIA" , są coraz bardziej rozwydrzeni i zagubieni zarazem ... .
---
To tylko Oni wariują podcinając sobie świadomie gałąź która daje im życie ...
ECH
Idę Spać ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok