Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

zaopiekuje sie osobą starszą , dziećmi , posprzą.. - Norwegia

Czytali temat:
(920 niezalogowanych)
29 Postów
Paweł Niewiadomski
(Niewiadomski)
Wiking
witam .moja mama na co dzień pracuje w Niemczech i na urlopie z checią sobie dorobi jako opiekunka osoby starszej , dzieci lub zajmie sie prowadzeniem domu w polskiej lub niemieckiej rodzininie . Stavanger i okolice
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Pilus napisał:
witam .moja mama na co dzień pracuje w Niemczech i na urlopie z checią sobie dorobi jako opiekunka osoby starszej , dzieci lub zajmie sie prowadzeniem domu w polskiej lub niemieckiej rodzininie . Stavanger i okolice

Zawsze myslalam, ze urlopy sa do odpocznku.
A ogolnie, to poroniony pomysl - kto zatrudni u siebie pomoc/gosposie na 2-3 tygodnie, tylko po to, zeby po tym czasie szukac nowej osoby.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Paweł Niewiadomski
(Niewiadomski)
Wiking
moja mama pracuje 2mc/2mc .jakby byla stała praca tutaj to moze z tamtej zrezygnować nie sądzisz? po co cos komentujesz głupio jak nie znasz dokładnie sprawy...nie rozumiem ludzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Pilus napisał:
moja mama pracuje 2mc/2mc .jakby byla stała praca tutaj to moze z tamtej zrezygnować nie sądzisz? po co cos komentujesz głupio jak nie znasz dokładnie sprawy...nie rozumiem ludzi

Nie masz co pomstowac na Elise. Zrozumiala akurat tyle, ile ty napisales i tyle co kazdy zrozumial.
Jak sie pisze ogloszenie, to trzeba tak pisac, zeby potencjalny zatrudniajacy zrozumial, co masz do powiedzenia, a nie bedzie wysilal wyobraznie na to, "co by bylo a nie jest".
I zupelnie sie z nia zgadzam. Twoja mama nie ma za duzo atutow. Nie ma sie co obruszac na prawde.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Pilus napisał:
To co opisujesz,to praca na rotacji. Urlop, zarowno w Norwegii jaki i w Niemczech, trwa srednio 2-3 tygodnie. Wiec nie uwazam, ze moj komentarz byl glupi lub nie na miejscu.
Nastepnym razem pisz dokladniej, to nikt nie bedzie "glupio komentowal".

Poza tym, jak twoja mama jest tak uprzejma jak ty, to slabo widze szanse jej zatrudnienia. Kulture osobista wynosi sie na ogol z domu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Pilus napisał:

Zrob analiza swojej wypowiedzi w ponizszy sposob: pl.wikipedia.org/wiki/Rozbi%C3%B3r_logiczny ; www.zso6.kielce.edu.pl/pol-skladnia3.htm nastepenie mozesz pisac, ze nikt nie ma racji i kazdy Ci dokucza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Paweł Niewiadomski
(Niewiadomski)
Wiking
ogłoszenie było skiierowane do potencjalnego zatrudniającego a nie do obserwatorów wiec nie rozumiem po co sie spinacie . z moją kulturą osobista wszystko jest w porządku .jeśli komuś jej brakuje to moge wysłac do mojej mamy na wychowanie . obrażanie czyjegoś domu " to jest brak kultury ".na pewno nie bede cicho siedział jak ktoś wkłada nosa w nieswoją sprawe i komentuje coś nie zgodne z prawdą .ludzie nie macie swojego życia że zajmujecie sie takimi bzdurami ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Pilus napisał:
ogłoszenie było skiierowane do potencjalnego zatrudniającego a nie do obserwatorów wiec nie rozumiem po co sie spinacie . z moją kulturą osobista wszystko jest w porządku .jeśli komuś jej brakuje to moge wysłac do mojej mamy na wychowanie . obrażanie czyjegoś domu " to jest brak kultury ".na pewno nie bede cicho siedział jak ktoś wkłada nosa w nieswoją sprawe i komentuje coś nie zgodne z prawdą .ludzie nie macie swojego życia że zajmujecie sie takimi bzdurami ?

Od ogłoszeń jest dział jak sam nazwa wskazuje "OGŁOSZENIA" także kulturalnie napiszę spierdalaj tam się ogłaszać, a będziesz miał spokój z komentarzami...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok