Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

weekend - Norwegia

Czytali temat:
(601 niezalogowanych)
55 Postów
bu bubu
(DrGreve)
Nowicjusz
Czy soboty sa extra platne w branzy sprzatajacej??

moze ktos zna jakies strony gdzie mozna o tym poczytac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(hananaszk)
Stały Bywalec
nie wiem czy wszedzie ale u mnie w firmie sobota po 14 200% i niedziela cala 200%
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(Bochenek)
Początkujący
hananaszk napisał:
nie wiem czy wszedzie ale u mnie w firmie sobota po 14 200% i niedziela cala 200%

U mojej córki w Os dokładnie tak samo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
hananaszk napisał:
a dlaczego sobota nie od 12?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
hananaszk napisał:
nie wiem czy wszedzie ale u mnie w firmie sobota po 14 200% i niedziela cala 200%szkoda ze w tygodniu jest tylko 1 weekend bo za taką stawke polacy tylko w weekendy by pracowali
mnie tylko raz szef sie zapytał czy moge przyjść w niedziele ...no fucking way!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(hananaszk)
Stały Bywalec
ja mialam w same weekendy pracowac a teraz wychodzi ze w tygodniu jestem wiecej, nie wiem czemu tak, jak zliczalam godziny z karty na koniec miesiaca to sie dopiero dowiedzialam, sobota po 14.00 2x licze godzine a niedziela cala podwojnie ale za to jestem na chujowej umowie ekstrahjelp. narazie jest oki szukam innej pracy w weekendzik to wole na spacery zakupy wycieczki i imprezy a nie do pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów
bu bubu
(DrGreve)
Nowicjusz
mi szef powiedział ze extra płatne po 18 w sobotę ale jakoś...ja tez nie mam ochoty robić w sobotę ale niestety za dużo roboty żeby ogarnąć przez tydzień i jedno biuro zostało mi na sobotę do posprzątania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(hananaszk)
Stały Bywalec
eee... beznadziejnieja dopiero po 18 :/ . Ale Ty cały tydzień pracujesz normalnie od pon do piat?? Bo ja jak ide weekend to w tygodniu nie ide codziennie . Ogolnie na tej umowie czasem nie chodze nawet tydzien jak nie ma gosci to jest tez lipa. wiec jak caly weekend mi wpadnie to nadrabiam finansowo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów
bu bubu
(DrGreve)
Nowicjusz
Ja dostaje zlecenia na sprzątanie biur w tygodniu mam codziennie po dwa od 16 do 22 a w weekend wypadło mi jedno dlatego pytam bo nie wiem jak to jest... ja na brak pracy nie narzekam bo pracuje w dwóch firmach... jak mam juz robic w dni które chciałam mieć wole to mogli by mi chociaż dobrze za to zapłacić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(hananaszk)
Stały Bywalec
to fajnie masz tu gdzie mieszkam na sprzatanie ma monopol firma ktora zatrudnia jak gadasz po norwesku i narazie pozostal mi hotel poki sie nie naucze i wejde na wyzszy stopien sprzatania w jezyku norweskim hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok