Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
IMED ICHAOUI Krzysztof Szczupak (1976 niezalogowanych)
66 Postów
Ewa Żółtowska
(Ewula123)
Początkujący
to dawaj jutro do mnie na bieganie bo akurat jutro tj.25 maj mi wypada takie dluzsze wybieganie tak ok 1,5 h wiec jak masz ochote i zaciecie to zapraszam tak pod wieczor tj ok godziny 19.ja startuje od siebie z domu-Stavanger tasta jak sie jedzie na Randaberg.Piotrek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Jaro Lpn
(Jarooo)
Wiking
gramy w każdą niedziele na strohaugu na ulicy midjordgata o godzinie 13..... zapraszam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Orlando Thorage
(Orlando)
Wiking
Wlasnie wrocilem z turnieju w Sandnes okopany caly... ale warto bylo gralizmy na hali po 4 w druzynie. Murawka cacy Jutro gramy po 11 na boisku tez gdzies kolo sandnes. Wsumie to sami norwegowie i ja jeden polak. Jakby sie znalazlo pare osob to moznaby truniej zrobic. Np, polsko-norweski

Piszcie co uwazacie.

Pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(djozkow)
Wiking
jestem za takim turniejem, przydaloby sie pokazac im jak graja polacy, nie ze cos mam do nich, ale moglaby byc z tego dobra zabawa,

a jakim cudem zalapalesz sie na taki turniej ?? da sie tam tez wcisnac ?? moze na nastepny ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Orlando Thorage
(Orlando)
Wiking
Dostalem telefon po poludniu czy niechce pokopac wieczorem.,, no i sie zgodzilem :]
Zamkniete grono, tylko na zaproszenie... ale zawsze mozna sie dogadac i stworzyc swoja narodowa druzyne albo i dwie i rozegrac taki turniej z Norwegami.

Najlepiej zaczac od tego zeby sie razem spotkac i trening zrobic, wszyscy by sie poznali i mozna wtedy dogadac co i jak. Bo tak przez forum to liche to wszystko ;P
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Orlando napisał:
Dostalem telefon po poludniu czy niechce pokopac wieczorem.,, no i sie zgodzilem :]
Zamkniete grono, tylko na zaproszenie... ale zawsze mozna sie dogadac i stworzyc swoja narodowa druzyne albo i dwie i rozegrac taki turniej z Norwegami.

Najlepiej zaczac od tego zeby sie razem spotkac i trening zrobic, wszyscy by sie poznali i mozna wtedy dogadac co i jak. Bo tak przez forum to liche to wszystko ;P

Błąd społecznego negatywnego Myślenia .
---
Forum , jest jak najbardziej , dobrą drogą komunikacji , gorzej jest już natomiast z Osobami , które nawiązują kontakt , by następnie wycofać się z propozycji bez żadnej konsekwencji , nawet bez zwykłego "przepraszam" .
---
Ty też w jakiś sposób , nawiązałeś najpierw luźny kontakt z Norgami , że teraz dostałeś zaproszenie .
A przecież Emigranci , mają bardziej utrudniony start w powszechnej komunikacji , ponieważ są bardziej rozproszeni , nawet w tym samym miejscu zamieszkania .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(djozkow)
Wiking
No spotkac sie pewnie ze mozna a nawet trzeba.

Podaj mi do siebie numer tel jak niechcesz tu to dawaj an prv to zadzwonie.

Mozna by sie bylo i juz jutro spotkac ale mnie przeziebienie zlapalo.

Grasz gdzies jeszcze czy tylko tam zagralesz ?? czy regularnie tez gdzies grywasz??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(kuba.dulski)
Wiking
Witam jestem jak najbardziej za tym zeby wszyscy ktorzy chca pokopac w pileczke spotkali sie w jakis konkretny dzien i pobiegac z pileczka ! ja bym sie tez na to pisal !! jak cos dajcie znac tutaj gdzie gracie zawsze podjade
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(djozkow)
Wiking
Zrobmy tak, niech kazdy kto chce grac zaproponuje jakies miescje na pierwszym mecz i wtedy sie wybierze cos lub albo sie spotkamy w miesjca gdzie aktualnie juz nasi sobie grywaja czyli Hianna niedziele o 11 zawsz gramy lub Tasta Stadion niedziele o 13 jesli nie piszcie o innych miejsca,

Ja osobiscie wolalbym sobote.

Wiec piszcie propozycje miejsc i dzien lub czy pasuje jakas z podanych wyzej lokalizacji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Orlando Thorage
(Orlando)
Wiking
Gabriel szoruj buty, wypchaj sie swoimi komentarzami. My tu o pilce gadamy a nie o twoim tepym problemie przynaleznosci.

Szwedasz sie po forum i beznadziejne komentarze do wszystkiedo puszczasz! Chlopak ci nie daje i szukasz pocieszenia czy jak?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok