Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2286 niezalogowanych)
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Niestety takie są realia 2 pokojowe mieszkanie od 10 tys w górę, no ale życzę powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Anna82 napisał:
Anders czy Ty na pewno jesteś na tym samym finn-ie Anno o wiele sie nie pomyliłem średnio po tyle są na moim Finn-ie. Hybel jest nawet za 7500, więc o czym mowa znależć mieszkanie max 6000nok w centrum Stvgr. A na twoim Finn-ie po ile "chodzą"?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
AndersB napisał:
Anna82 napisał:
Anders czy Ty na pewno jesteś na tym samym finn-ie Anno o wiele sie nie pomyliłem średnio po tyle są na moim Finn-ie. Hybel jest nawet za 7500, więc o czym mowa znależć mieszkanie max 6000nok w centrum Stvgr. A na twoim Finn-ie po ile "chodzą"?

Anders na moim finn-ie tyle samo siedzę na nim od paru dniu i jakoś nie mogę znaleźć mieszkania za 5 tys
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów

(Lena2313)
Wiking
Dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów

(Lena2313)
Wiking
Widac dlaczego polacy nie sa lubiani za granics
Pisze ze szukam mieszkania a jesli nie macie rzadnej oferty prosze o nie zasmiecanie mi forum bo ja powaznie potrzebuje mieszkania
Tyle właśnie reprezentujecie soba ze dokuczacie człowiekowi w potrzebie bog wie czemu
Dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Dziewczyno ogarnij się!!!!
Nikt Ci nie dokucza tylko pisze jak jest. Nikt o zdrowych zmysłach nie wynajmie Ci mieszkania dwupokojowego za max 6 tys w Stavanger, na jakim Ty świecie żyjesz!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Lena2313 napisał:
Widac dlaczego polacy nie sa lubiani za granics
Pisze ze szukam mieszkania a jesli nie macie rzadnej oferty prosze o nie zasmiecanie mi forum bo ja powaznie potrzebuje mieszkania
Tyle właśnie reprezentujecie soba ze dokuczacie człowiekowi w potrzebie bog wie czemu
Dziekuje

Lena
bo to są same wilki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów

(Lena2313)
Wiking
Mowilam o kawalerce to raz a dwa bylo mnostwo takich ofert jeszcze miesiac temu na tym wlasnie portalu
Nie pisze tak bez powodu i nie powiedzialam tez ze musi to byc centrum bo moze to byc nawet w okolicsch stavanger
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów

(Lena2313)
Wiking
Szkoda gadac
Myslalam ze tu uprzejmi ludzie bywają ale widze ze nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Leno, przepraszamy najmocniej, ja przynajmniej postaram się poprawić, masz racje że polacy za granicą (jak to stasiek powiedział)same wilki, nie to co polak w polsce bratem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok