Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
emilia laura Anleggs-tjenester .no Piotr 22 Aneta Drapała Remo Remo Piotrbatman (2682 niezalogowanych)
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
jelcyn1111 napisał:
Skoro tak cie wkurzaja Polacy to po co zagladasz na strong mojej norwegii . Spojrz w lustro jakt masz ryj ,zaloz trampki i udawaj norka. Nigdy nim nie bedziesz zawsze tylko Polakiem

Tylko? Sadzac po waszych postach to powinno byc AZ!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Wacek1 napisał:
jelcyn1111 napisał:
Skoro tak cie wkurzaja Polacy to po co zagladasz na strong mojej norwegii . Spojrz w lustro jakt masz ryj ,zaloz trampki i udawaj norka. Nigdy nim nie bedziesz zawsze tylko Polakiem

Tylko? Sadzac po waszych postach to powinno byc AZ!!

pomalu
powoli
sami dochodza do tych samych wnioskow
do ktorych Amerykanie doszli 100 lat temu
ty Polacku
najgorsze wyzwisko jakie moze spotkac bialego czlowieka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
grzegor tor
(grzegryn)
Początkujący
jasiu, epitet ,,polacek" idealnie pasuje do ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Słonko napisał:
Kto powiedzial ze ja to oraganizuje???? Wyciagasz wnioski po moich zdjeciach hehe, prosze Cie chyba jestes plytki co z reszta mozna stwierdzic po Twoich postach. Wesolych Swiat Tobie zycze!

A po czym mam wyciagac wnioski, skoro ciebie nie znam? Fotki wygladaja raczej na autentyczne, nie zauwazylem, ze byly robione np. podczas karnawalu w Wenecji, ergo jestes - zeby to ujac delikatnie i cie nie obrazic - wzorcowym przedtawicielem mieszkanca polskiej osady, ktorego zainteresowania orbituja w okolicy disco polo i maszyn rolniczych.

PS Skoro ja jestem plytki, to jak myslisz, gdzie ty jestes? Okolice Morza Martwego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
Jowita Jowitka
(Słonko)
Nowicjusz
Nie bede sie juz odnosila do Twoich slow na moj temat bo nie po to to zalozylam ten watek. Doadalam post zeby poinformowac rodakow o nadchodzacej imprezie. Tyle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a co to za numer z ta
obrona Czestochowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Sławek Post
(lucki1)
Wiking
Pierwszy raz widzę by ktoś tak dokładnie siebie opisał...weż się chłopie trochę za wygląd...robisz kichę rodakom....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
Ponura_Panda napisał:
O co w ogóle chodzi w tej dyskusji...?
o 50kr. że takie stronnictwa sie porobiły? Jeżeli nie będę w górach to dla samej ciekawości się przejdę, jak będzie ok. to zostanę jak będzie kiła to pójdę gdzie indziej...
Niby proste ale temat powstaje co najmniej na miarę obrony Częstochowy...
Konkret odpowiedz Coś się dzieje wiec sprawdze, jak hu.... to wyjdę i nie obrazam Nic się nie dzieje to zle Coś się dzieje to też zle Eeeeh ta typowa polska wada---ciągle narzekanie!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
nie ma sie co rozczylac nad dwonma ogentami co pracuja nad planem

rodacy powroca z imigracji
bedziemy druga Irlandia
by zylo sie lepiej

kolesiom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
patim napisał:
nie ma sie co rozczylac nad dwonma ogentami co pracuja nad planem

rodacy powroca z imigracji
bedziemy druga Irlandia
by zylo sie lepiej

kolesiom

juz o tej porze jestes nachlany jelopie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok