Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Potrzebuję tłumaczenia z polskiego na norweski - Norwegia

Czytali temat:
(425 niezalogowanych)
2 Posty

(wojciechlos)
Wiking
Cześć! Potrzebuję pilnie wykonać tłumaczenie 4-stron świadectwa dojrzałości celem dołączenia do aplikacji na studia Master na UiS. Tłumaczenie może być z polskiego na norweski bądź angielski. Jako że potrzebuję pieczątki i podpisu i sprawa jest pilna, to nie mogę skorzystać z serwisu on-line i chcę znaleźć kogoś w Stavangerze, Sandnes lub okolicy. Z góry dziękuję za informacje. Moj tel. 98183914. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Kasia Tłumacz
(kasiatlumacz)
Wiking
Wykonuję tłumaczenia z j. polskiego na norweski i odwrotnie. Tłumaczenia przysięgłe i zwykłe. Zapraszam do kontaktu na tlumacz@multinor.no .
Zgłoś wpis
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
wojciechlos napisał:
Cześć! Potrzebuję pilnie wykonać tłumaczenie 4-stron świadectwa dojrzałości celem dołączenia do aplikacji na studia Master na UiS. Tłumaczenie może być z polskiego na norweski bądź angielski. Jako że potrzebuję pieczątki i podpisu i sprawa jest pilna, to nie mogę skorzystać z serwisu on-line i chcę znaleźć kogoś w Stavangerze, Sandnes lub okolicy. Z góry dziękuję za informacje. Moj tel. 98183914. Pozdrawiam.

Wujek google zawsze pomocny, wystarczy wpisac haslo "polsk-norsk tolk i Stavanger". Ponadto swiadectwo maturalne mozna miec tez przetlumaczone na angielski przez tlumacza w Polsce, wlasnie sprawdzilam, tlumaczka z Sopotu robi to za 90zlotych. Dokumenty wysyla sie listem poleconym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
wojciechlos napisał:
Cześć! Potrzebuję pilnie wykonać tłumaczenie 4-stron świadectwa dojrzałości celem dołączenia do aplikacji na studia Master na UiS. Tłumaczenie może być z polskiego na norweski bądź angielski. Jako że potrzebuję pieczątki i podpisu i sprawa jest pilna, to nie mogę skorzystać z serwisu on-line i chcę znaleźć kogoś w Stavangerze, Sandnes lub okolicy. Z góry dziękuję za informacje. Moj tel. 98183914. Pozdrawiam.a dlaczego nie w sandnesie znam kogos kto ci to zrobi i jest ze stavangeru kurwa wasza mać

chcesz namiar?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok