Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

T - Norwegia

Czytali temat:
Monika K Angelika **** Paweł ... Rafał Widełka Patrycja Krol ula butowska Madlen Ma Mateusz Jabcoń patryk.90 patryk jan 246 Erika Zgłobicka (3097 niezalogowanych)
43 Posty

()
Nowicjusz
Y
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Jeśli jesteś z wykształcenia mechanikiem może warto uderzyć na warsztaty takich w okolicach jest bardzo dużo. A i ogłoszeń na finn jest sporo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ludzie renesansu w XXI wieku hmmmmmm

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty

(dawidderkacz)
Nowicjusz
Kiedy mam czas to łażę, a finn.no jest ze mną razem z kolacją codziennie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty

(dawidderkacz)
Nowicjusz
yatsek, To że jesteś człowiekiem Renasansu, + Hejterem i wielkim Norweskim pracownikiem nie oznacza że musisz się z Ludzi nabijać, Może przypomnisz sobie swoje początki? No chyba że złożyłeś dokument do ADECCO przyprowadzili cię za rączkę dali wszystko i kazali pracować.. Chyba dobrze wiesz jak było jak zaczynałeś wiec zwolnij..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
dawid.derkacz napisał:...No chyba że złożyłeś dokument do ADECCO przyprowadzili cię za rączkę dali wszystko i kazali pracować.. Chyba dobrze wiesz jak było jak zaczynałeś wiec zwolnij..
A co tobie przeszkadza Adecco ...!? .
---
Skoro tak łatwo jest z tą firmą , za rączkę i wszystko na tacy , to dlaczego , sam się szlajasz na DZIKO ...!? .
---
Miotając się jak poparzony .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
(Yatsek)
Maniak
dawid.derkacz napisał:
yatsek, To że jesteś człowiekiem Renasansu, + Hejterem i wielkim Norweskim pracownikiem nie oznacza że musisz się z Ludzi nabijać, Może przypomnisz sobie swoje początki? No chyba że złożyłeś dokument do ADECCO przyprowadzili cię za rączkę dali wszystko i kazali pracować.. Chyba dobrze wiesz jak było jak zaczynałeś wiec zwolnij..
kolejny kur*a alien... jeszcze nie zaczlaem Cie mieszac z blotem kolezko... nie chce mi sie pisac co robilem i jak ale w miesiac amielm wszystkie papiery dokumenty i wszysto inne lacznie z zaltawiona praca juz w pierwszym miesiacu tutaj.... a karte VISE i dnumer mialem zanim znalazlem sobie prace... moje poczatki tutaj byly fantastyczne tak jak i prawie caly moj pobyt tutaj wiec zle trafiles ofiaro losu... wszystko masz dostepne w jezyku polskim!!!! forumlarze, informacje, petycje podania absolutnie wszystko!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty

(dawidderkacz)
Nowicjusz
Adecco mi Pasuje, bez problemu, tylko nie chce mi się siedzieć w domu (jak setki osób z Adecco i czekać na prace) szukam u nich tylko czegoś stałego. Po prostu znam zasady Adecco i wiem że przeprowadza (prawie) za rękę.

A co do Ciebie dziecko szczęścia.. Wiem że jest po polsku, MIESZKAM TU! A to że szukam pracy jest chyba rzeczą normalną! I Powinno Cię to gówno obchodzić gdzie zamieszczam ogłoszenia.. Bo krytykować każdego!!! po kolei nie jest chyba miłe co? forum nie jest od tego by sobie pomagać? HEJTERZE? A co do tego że z matki mlekiem wyssałeś szczęście że masz wszystko w miesiąc, pewnie łacznie z kredytami na dom i samochód to się ciesz. Alo kłam dalej Nara.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
(Yatsek)
Maniak
dawid.derkacz napisał:
A co do Ciebie dziecko szczęścia.. Wiem że jest po polsku, MIESZKAM TU!
ja tez tu mieszkam.. no i??? kiedy ja i mnie podobni tu zaczynali to nie bylo nic po PL... druki po norwesku, czasami po angielsku... teraz masz wszedzie polakow, nawet w HR!!!! i mimo to nie umiesz znalesc pracy??? yhm... w zyciu tylko mamusia glaszcze po glowce wiec zacisnij zeby i badz facetem a nie dupa

dawid.derkacz napisał:
forum nie jest od tego by sobie pomagać? HEJTERZE?
forum sluzy wymianie zdan... subiektywnego postrzegania swiata!!!! a od pomocy jest czerwony krzyz abo jakas inna fundacja charytatywna....

dawid.derkacz napisał:
z matki mlekiem wyssałeś szczęście że masz wszystko w miesiąc, pewnie łacznie z kredytami na dom i samochód to się ciesz. Alo kłam dalej Nara.
yhm... no kredytu w miesiac na dom nie dostaniesz, nie histeryzuj jak baba... a auto za gotowke kupisz.... buzia, pa

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty

(dawidderkacz)
Nowicjusz
h
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok