Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

11go Listopada czyli Święto Niepodległości - Norwegia

Czytali temat:
(1661 niezalogowanych)
164 Posty

(AdamAleksanderNowak)
Stały Bywalec
W związku z tym że w taki dzień dobrze by było się spotkać z Rodakami pytam:
Czy nie wiecie o jakimś koncercie, spotkaniu (jak to było w zeszłym roku) lub innej formie zorganizowanego spędzenia czasu ?
Z góry dziękuję za rzeczowe informacje

Wszystkich hejterów, troli forumowych i inne indywidualności co to muszą zaistnieć w każdym temacie proszę: darujcie sobie
Posty nie związane z tematem będą zgłaszane do moda w celu ich usunięcia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
AdamAleksanderNowak napisał:
W związku z tym że w taki dzień dobrze by było się spotkać z Rodakami pytam:
Czy nie wiecie o jakimś koncercie, spotkaniu (jak to było w zeszłym roku) lub innej formie zorganizowanego spędzenia czasu ?
Z góry dziękuję za rzeczowe informacje

Wszystkich hejterów, troli forumowych i inne indywidualności co to muszą zaistnieć w każdym temacie proszę: darujcie sobie

wszystko ladnie pieknie tylko ze PL miala juz te niepodleglosc duzo wczesniej niz 11litopada1918...
to tak na marginesie... ale zeby od razu sie spotykac?? ja wywieszam PL flage 3 maja i tyle w temacie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
164 Posty

(AdamAleksanderNowak)
Stały Bywalec
Nie chodzi mi o dyskursy polityczno-historyczne, albowiem Polska wielokrotnie niepodległość odzyskiwała i traciła... nie chodzi mi o marsz z pochodniami i odwieczny spór pomiędzy zwolennikami Piłsudskiego a tymi dla których to Dmowski był tym ważniejszym, tym dzięki któremu Piłsudski miał czym w ogóle dowodzić...

A to że chciałbym się spotkać w tym dniu z Rodakami to chyba NORMALNE
Z kim mam się spotkać?

...swoją drogą trochę to dziwne że muszę wystawiać argumenty za spotkaniem się z innymi Polakami 11-go Listopada a nikt jakoś nie potrzebuje powodów do weekendowego chlania...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(sih87)
Maniak
Witam, będzie. Więcej informacji niebawem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
AdamAleksanderNowak napisał:
nie chodzi mi o marsz z pochodniami i odwieczny spór pomiędzy zwolennikami Piłsudskiego a tymi dla których to Dmowski był tym ważniejszym, tym dzięki któremu Piłsudski miał czym w ogóle dowodzić...
ten sam Pilsudski ktory otrzymal wladze z rak rady regencyjnej?? to sie powinno nazywac dzien przekazania wladzy albo dzien marszalka Pilsudskiego....

kazdy powod jest dobry...

ps. wybacz ludziom ze nie chca sie spotykac... takie swieta narodowe obchodzilo sie w gronie najblizszch znajomych, w pelnej konspiracji... wybacz wiec teraz ludziom ze tak zostali wychowani... moi rodzice zrywali czerwone flagi nie liczac sie z konsekwencjami ale wiekszosc jednak siedziala cicho i biernie przygladala sie jak polska tonie... wiec nie wymagaj od ludzi, ze tak chetnie przyjda teraz zeby sobie posiedziec... ludzie boja sie nowego... podobie wybory.... frekfencja prawie zerowa.... na tylu polakow w Oslo - tylko 2000 glosujacych?? zygac sie chce...

a ja nie przyjde bo na pewno nie bedzie mi sie chcialo... sam nei wiem co bede robil i gdzie bede... ja planuje na max 3 dni do przodu wiec z laski swojej podbijaj temat bo temat godny uwagi ale ja sukcesow niestety nie wroze...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
164 Posty

(AdamAleksanderNowak)
Stały Bywalec
Dziękuję za konstruktywną odpowiedź, Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...znalazl

sie patriota,za dyche !
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...do

tego jeszcze zaprasza,dziekuje i pozdrawia !!!

Witam.

Nie znasz mnie nie oceniaj. Jeżeli masz coś konstruktywnego do napisania zapraszam do tematu (11 Listopad) jeżeli nie, postaraj się istnieć gdzie indziej.

Dziękuję, Pozdrawiam.

...patriota gey ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...p/s:

bedziesz

adamku obciagal 11go ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(sih87)
Maniak
Ciekawe są te wasze odpowiedzi. Czy to forum jest w jakiś sposób moderowane?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok