Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1627 niezalogowanych)
3511 Postów

(sih87)
Maniak
brzydal napisał:
...to

pokaz teraz chlopczyku

jaki jestes niegrzeczny.dziewczyny (?) czekaja...

Widząc różnice poziomów dyskusji/rozmowy między Tobą, a mną nie będę odpowiadać dalej na twoje zaczepki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
164 Posty

(AdamAleksanderNowak)
Stały Bywalec
brzydal napisał:
...napluj

polskiej swini

w twarz,a powie,ze deszc pada...

p/s:
jak ma byc dobrze,skoro ojczyzna nasza,takich synow ma ..?

Jedyny problem to to, że nie naplułeś nikomu... no może poza SWOIM ekranem i SWOJĄ klawiaturą...
Najlepsze w tym wszystkim jest to że czytam to sobie z uśmiechem, pełen spokoju bo wiem jak wyglądałaby nasza konfrontacja w świecie rzeczywistym i nic tu gejowskie akcenty nie pomogą...
W świecie rzeczywistym, nie naplułbyś, nie zwyzywał, nie wyzwał od pederastów... na pewno nie mnie drogi kolego.
...a jeżeli chcesz się spróbować to zapraszam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...3

razy sztuka

nie spotykam sie z mezczyznami

nawet jesli lubia (tak jak ty ) plucie na twarz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
164 Posty

(AdamAleksanderNowak)
Stały Bywalec
brzydal napisał:
...3

razy sztuka

nie spotykam sie z mezczyznami

nawet jesli lubia (tak jak ty ) plucie na twarz...

Ciężko z pozycji rynsztoka napluć komuś stojącemu nad Tobą na twarz... więc nie obawiaj się nie będziesz miał sposobności...
A teraz pozwól że do jutra nie będę brał już udziału w tej pasjonującej dyskusji. Czas na spotkanie z lekturą którą również Tobie polecam.

www.empik.com/cichociemni-elita-polskiej...1054538657,ksiazka-p
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(sih87)
Maniak
brzydal napisał:
...napluj polskiej świni w twarz, a powie, że deszcz pada...

P.S:
jak ma byś dobrze, skoro ojczyzna nasza, takich synów ma ..?

Takich synów ma, że z racji mojego stanowiska, kompetencji oraz wykształcenia jestem jestem rad, że mogę przekazywać Norwegom to czego większość osób takich jak ty nie może powiedzieć o naszej kulturze i obyczajach.

P.S.
Pozwoliłem sobie poprawić interpunkcję w cytowaniu twojej wypowiedzi.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...teraz

popraw swoje

jestem jestem wyksztalcony cwaniaczku

p/s:
przyznaje wam cieple chlopaki racje.nie ma dalej sensu,w reklamowaniu pedalskiej imprezy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(sih87)
Maniak
brzydal napisał:
...teraz

popraw swoje

p/s:
przyznaje wam cieple chlopaki racje.nie ma dalej sensu,w reklamowaniu pedalskiej imprezy

Liczę na Ciebie.
Skoro, jesteś wykształcony to spodziewałbym się po tobie więcej kultury i szacunku wobec współrozmówcy, nawet pomimo, iż jestem zapewne znacznie młodszy od Ciebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Jak zwykle nie na temat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
brzydal napisał:
...teraz

popraw swoje

p/s:

Mam goraca prosbe do aktywnych obywateli z platformy,aby jeszcze nie ujawniali swojego prawdziwego oblicza.Ja rozumiem ,ze musicie wypelniac swoje operacyjne zadania na tym forum, jak rozbijanie kazdej dyskusji,sprowadzanie jej do poziomu rynsztoka,ale nalezy sie troche kamuflowac. Pokazywanie juz teraz ze jestescie skreconymi zulami i prymitywami ,i ze geje dla elektoratu platformy to oblesne pedaly, moze byc niebezpieczne w perspektywie kolejnych 800 mld jakie nalezy wystrzyc baranom w Polsce,a barany musza wierzyc,ze ci ktorzy ich strzyga to elita intelektualna i kulturalna,a nie zwykla cholota nurzajaca sie w fekaliach.

W tym linku mozemy przeczytac ,kto stanie na czele pedalskiej imprezy w Warszawie

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871...fajniejsze_odwrotnie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(sih87)
Maniak
Jabin z Hazo napisał:
brzydal napisał:
...teraz

popraw swoje

p/s:

Mam goraca prosbe do aktywnych obywateli z platformy,aby jeszcze nie ujawniali swojego prawdziwego oblicza.Ja rozumiem ,ze musicie wypelniac swoje operacyjne zadania na tym forum, jak rozbijanie kazdej dyskusji,sprowadzanie jej do poziomu rynsztoka,ale nalezy sie troche kamuflowac. Pokazywanie juz teraz ze jestescie skreconymi zulami i prymitywami ,i ze geje dla elektoratu platformy to oblesne pedaly, moze byc niebezpieczne w perspektywie kolejnych 800 mld jakie nalezy wystrzyc baranom w Polsce,a barany musza wierzyc,ze ci ktorzy ich strzyga to elita intelektualna i kulturalna,a nie zwykla cholota nurzajaca sie w fekaliach.

W tym linku mozemy przeczytac ,kto stanie na czele pedalskiej imprezy w Warszawie

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871...fajniejsze_odwrotnie

Dobrze gada!!! Polać mu!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok