Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Przygarnięcie na 4 dni w sierpniu :) - Norwegia

Czytali temat:
(767 niezalogowanych)
4 Posty

(HPLovecraft.)
Wiking
Witam wszystkich Norwegomaniaków, trafiłem na stronę i forum poszukując info o Stavanger, bo wybieramy się tam w połowie sierpnia na mały 4-5 dniowy urlop. Zafascynowały nas fiordy i chcemy trochę północnych ziem zobaczyć.

I moje pytanie - czy ktoś nie przygarnąłby nas na te kilka nocy do siebie? Pewnie całymi dniami nas nie będzie, jesteśmy spokojni i w zasadzie ukierunkowani na zwiedzanie, łażenie i chłonięcie innej kultury i zwyczajów. A, kto wie, może nawiąże się jakaś bliższa znajomość

Nie jest to żadna oferta matrymonialna ani wyłudzeniowa - że tak powiem, chcielibyśmy trochę ograniczyć koszty wyjazdu a przecież kto dogada się lepiej niż Polak z Polakiem?
Może ktoś wskaże nam jakieś ciekawe, nietypowe miejsca do obejrzenia.

Z góry dzięki za odpowiedzi i przepraszam jeśli to niewłaściwe miejsce na takowy post.

Pozdrawiamy

Alis i Arek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
lece wam klucze dorobic do mieszkania aha i co na obiad chcecie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(HPLovecraft.)
Wiking
Widzę, że rodaków poczucie humoru nawet za granicami ostre tak trzymać!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Jezeli Alis to kobieta i jestes zdecydowany oddac ja w "arende" to znacznie ograniczycie koszty a moze nawet pare zloty przywieziecie. Zalezy od jej aparycji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(HPLovecraft.)
Wiking
Szkoda mi odpisywać na takie debilizmy bo to już drugi nic nie wnoszący post, ale się poświęcę - ja rozumiem, że masz problem z dziewczynami, ciężko jakąś poznać, zwłaszcza z takim poziomem inteligencji jaki prezentujesz, ale nie łam się - kiedyś uda Ci się na kogoś trafić. Uciekłeś z kraju w poszukiwaniu miłości, ale tam również widzę cienko - pomyśl może co jest powodem takiego stanu rzeczy?
A jeśli już gdzieś musisz się wyżalać i prosić, to wbij na jakąś sympatię czy innego facebooka i tam oferuj swoje wdzięki, bo tutaj nikogo to nie interesuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
o czym ty pierdolisz? ja bede w PL we wrzesniu, czy ugoscisz mnie na tydzien u siebie i dasz klucze od swojego domu? zastanów sie o co prosisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(HPLovecraft.)
Wiking
A czy ja Ciebie oszołomie o cokolwiek proszę? Nie wypowiadaj się i nie wyzywaj bo nie robi to na mnie wrażenia. Temat jest dla ludzi inteligentnie potrafiących dyskutować a nie dla gimnazjalistów z facebooka. Daruj sobie. Nie chcesz/nie umiesz pomóc - ok, wyraziłeś swoje zdanie w pierwszym poście i wystarczy - każdy zrozumiał. Idź pluć żółcią gdzie indziej.
Ja osobiście wielokrotnie gościłem u siebie gość z innych miast/krajów i jakoś mi nic nie zginęło. Wystarczy się poznać, pogadać i wszystko da się zgrać.
Nie zabiorę Ci Twojego walkmana ani LEGO, nie bój się.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
hippie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
przecież dyskutujemy i ty mnie wyzywasz a nie ja ciebie
p.s nie mam jeszcze walkmana a od lego sie odpierdol
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
HPLovecraft. napisał:
Szkoda mi odpisywać na takie debilizmy bo to już drugi nic nie wnoszący post, ale się poświęcę - ja rozumiem, że masz problem z dziewczynami, ciężko jakąś poznać, zwłaszcza z takim poziomem inteligencji jaki prezentujesz, ale nie łam się - kiedyś uda Ci się na kogoś trafić. Uciekłeś z kraju w poszukiwaniu miłości, ale tam również widzę cienko - pomyśl może co jest powodem takiego stanu rzeczy?
A jeśli już gdzieś musisz się wyżalać i prosić, to wbij na jakąś sympatię czy innego facebooka i tam oferuj swoje wdzięki, bo tutaj nikogo to nie interesuje

Czytasz we mnie jak w otwartej ksiedze. Dzieki twojemu postowi doznalem iluminacji i skonstatowałem, ze zle czynie. Jezeli polecasz sympatie lub facebooka to natychmiast zaloze tam konto. Moze to w jakis sposob oslodzi mi moja samotnosc. Jestem cierpki i zlosliwy, bo jestem samotny!! Mysle, ze wizyta takiej wesolej pary mogłaby wprowadzic nowa wartosc do mojego pustego zycia. Niestety mieszkam w Oslo a co za tym idzie nie moge was podjac ;( Istnieje jeszcze jeden powod dla ktorego wasza wizyta u mnie nie dojdzie do skutku - jest on o tyle wstydliwy co bolesny. Po prostu mam zajady i nie moge sie smiac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok