Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(768 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
HPLovecraft. napisał:
Szkoda mi odpisywać na takie debilizmy bo to już drugi nic nie wnoszący post, ale się poświęcę - ja rozumiem, że masz problem z dziewczynami, ciężko jakąś poznać, zwłaszcza z takim poziomem inteligencji jaki prezentujesz, ale nie łam się - kiedyś uda Ci się na kogoś trafić. Uciekłeś z kraju w poszukiwaniu miłości, ale tam również widzę cienko - pomyśl może co jest powodem takiego stanu rzeczy?
A jeśli już gdzieś musisz się wyżalać i prosić, to wbij na jakąś sympatię czy innego facebooka i tam oferuj swoje wdzięki, bo tutaj nikogo to nie interesuje
---
Że wtrącę Moje jedno Øre ...
Zrobiłeś Typowy błąd na Tym Forum i mniemam iż nie tylko Tym ale Każdym Emigracyjnym .
---
Przez Luźne żarty w Twoją stronę , Odkryłeś Drugie Skrywane CHAMSKIE OBLICZE ...
---
Fakt , że niektórzy nie czytali uważnie Twojej Oferty - stąd i ..."dorabianie kluczy " - .
---
Niemniej ! z Twojej strony DNO ...!!!! i Nic więcej .

Nie znasz Optimusa , a Pieprzysz o dziewczynach których On nie Ma ...!!!
---
A może ... ,On Ma Własne Dwie Córki , które są starsze od Ciebie i Twojej Dziewczyny ?!? .
I tylko w ramach wieczornej nudy i rozrywki , wstawia takie teksty jak powyższy , by sprawdzić reakcję .
---
Ech ... to było raczej ...DWA Øre .
Nic to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
gabriel napisał:
HPLovecraft. napisał:
Szkoda mi odpisywać na takie debilizmy bo to już drugi nic nie wnoszący post, ale się poświęcę - ja rozumiem, że masz problem z dziewczynami, ciężko jakąś poznać, zwłaszcza z takim poziomem inteligencji jaki prezentujesz, ale nie łam się - kiedyś uda Ci się na kogoś trafić. Uciekłeś z kraju w poszukiwaniu miłości, ale tam również widzę cienko - pomyśl może co jest powodem takiego stanu rzeczy?
A jeśli już gdzieś musisz się wyżalać i prosić, to wbij na jakąś sympatię czy innego facebooka i tam oferuj swoje wdzięki, bo tutaj nikogo to nie interesuje
---
Że wtrącę Moje jedno Øre ...
Zrobiłeś Typowy błąd na Tym Forum i mniemam iż nie tylko Tym ale Każdym Emigracyjnym .
---
Przez Luźne żarty w Twoją stronę , Odkryłeś Drugie Skrywane CHAMSKIE OBLICZE ...
---
Fakt , że niektórzy nie czytali uważnie Twojej Oferty - stąd i ..."dorabianie kluczy " - .
---
Niemniej ! z Twojej strony DNO ...!!!! i Nic więcej .

Nie znasz Optimusa , a Pieprzysz o dziewczynach których On nie Ma ...!!!
---
A może ... ,On Ma Własne Dwie Córki , które są starsze od Ciebie i Twojej Dziewczyny ?!? .
I tylko w ramach wieczornej nudy i rozrywki , wstawia takie teksty jak powyższy , by sprawdzić reakcję .
---
Ech ... to było raczej ...DWA Øre .
Nic to

Hehe Gabrys - Wlasnie mam 2 corki choc nie tak stare jak nasz bohater, no i nie oddam ich w arende. Nawet za miejscew noclegowe w Stavanger.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
gabrielu czytałem dokładnie oferte i stąd "dorabianie kluczy"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
anders b. napisał:
gabrielu czytałem dokładnie oferte i stąd "dorabianie kluczy"
To pewnie , całymi dniami i Nocami , nie ma ciebie w domu , stąd masz taką Manię na dawanie komukolwiek kluczy , od własnego mieszkania .
---
Gość przecież jasno napisał iż całymi dniami mają zamiar zwiedzać okolicę , a to oznacza Iż mieli zamiar nie stwarzać problemu Komukolwiek kto użyczy Noclegu a w czasie dnia będzie w pracy ...
---
Nic to ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
jak przyjmuje gości zawsze daje im klucze bo nie zawsze wiem kiedy wróce. Ale Ci goście szukają frajera który ich przygarnie i miche da a na koniec "pocałuj nas w dupe" można usłyszeć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
HPLovecraft. napisał:
Szkoda mi odpisywać na takie debilizmy
co 2 dni pojawia sie taki jak Ty i chce tego co Ty.... polakow w NOrwegii by zabraklo gdyby tak kazdy choc raz mial przenocowac nieznajomego... no i lefdal czy elkjøp zwiekszylyby obroty zapewne...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
(Yatsek)
Maniak
optimus reaktywacja napisał:
Wlasnie mam 2 corki choc nie tak stare jak nasz bohater
a w jakim wieku te corki, tato??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Yatsek napisał:

Szkolnym ale nie licealnym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
(Yatsek)
Maniak
Yatsek napisał:

Szkolnym ale nie licealnym.

ladna dzis pogoda, nieprawdaz??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
HPLovecraft. napisał:
Witam wszystkich Norwegomaniaków, trafiłem na stronę i forum poszukując info o Stavanger, bo wybieramy się tam w połowie sierpnia na mały 4-5 dniowy urlop. Zafascynowały nas fiordy i chcemy trochę północnych ziem zobaczyć.

I moje pytanie - czy ktoś nie przygarnąłby nas na te kilka nocy do siebie? Pewnie całymi dniami nas nie będzie, jesteśmy spokojni i w zasadzie ukierunkowani na zwiedzanie, łażenie i chłonięcie innej kultury i zwyczajów. A, kto wie, może nawiąże się jakaś bliższa znajomość

Nie jest to żadna oferta matrymonialna ani wyłudzeniowa
- że tak powiem, chcielibyśmy trochę ograniczyć koszty wyjazdu a przecież kto dogada się lepiej niż Polak z Polakiem?
Może ktoś wskaże nam jakieś ciekawe, nietypowe miejsca do obejrzenia.

Z góry dzięki za odpowiedzi i przepraszam jeśli to niewłaściwe miejsce na takowy post.

Pozdrawiamy

Alis i Arek

Dlaczego nie?

Jestem otwarta na pomoc,
ale musze miec poręczenie FINANSOWE!

Mogą być weksle "in blanko" od konkretnego zamoznego CZLOWIEKA:
NIE GOLODUPCA!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok