Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

NAPRAWA PRALEK????? - Norwegia

Czytali temat:
Adam Moszczyński Artur K. Magdalena Lukaszewicz Mariusz Awariusz Grzegorz knapowicz Dawid Łuszcz (3523 niezalogowanych)
59 Postów
Jowita Jowitka
(Słonko)
Nowicjusz
Czesc !! Czy ktoś wie gdzie w Stavanger mozna naprawic pralke? Moze znacie fachowca ktory sie tym zajmuje ?? Bede wdzieczna za odpowiedz i ewentualne namiary. Z gory dziekuje!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
Jowita Jowitka
(Słonko)
Nowicjusz
chyba marne sznse na powodzenie... cisza...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Czasami lepiej kupić nową niż naprawiać starą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Zajrzyj na finn.no. Za cene ok. 1000 koron kupisz pralke w bardzo dobrym stanie. Daj sobie spokoj z ta naprawa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
Jowita Jowitka
(Słonko)
Nowicjusz
Lindemans napisał:
Zajrzyj na finn.no. Za cene ok. 1000 koron kupisz pralke w bardzo dobrym stanie. Daj sobie spokoj z ta naprawa

tak wiem ale moja to nie jakas tam byle jaka pralka dlatego szkoda mi jej ale chyba bede musiala tak zrobic, dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Jesli wolisz ja naprawic, to zamiast czekac na forum na" zbawienie",wpisz w google haslo np "reparasjon vaskemaskin stavanger" - natychmaist dostaniesz adresy i telefony do punktow naprawy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
Jowita Jowitka
(Słonko)
Nowicjusz
Lindemans napisał:
Jesli wolisz ja naprawic, to zamiast czekac na forum na" zbawienie",wpisz w google haslo np "reparasjon vaskemaskin stavanger" - natychmaist dostaniesz adresy i telefony do punktow naprawy

Mylne spostrzezenie, nie czekam na zbawienie na forum bo zaczelam szukac sposobem ktory mi polecasz to juz wybadalam i szukam innych wariantow np napisalam na forum...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Czesc !! Czy ktoś wie gdzie w Stavanger mozna naprawic pralke? Moze znacie fachowca ktory sie tym zajmuje ?? Bede wdzieczna za odpowiedz i ewentualne namiary. Z gory dziekuje!!!

Przytoczylam Twoj pierwszy post w temacie.

Rozumiem, ze namiary do firm (osob) naprawiajacych sprzet AGD w Stavanger okazaly sie wszystkie nietrafione i niezadowalajace Poszukiwania wygladaly dosc desperacko, zalozone 2 watki, sporo znakow zapytania i wykrzyknikow

To moze sprostuj swoja prosbe i napisz, ze szukasz kogos(rodaka ), kto za symboliczna sume wykona usluge

Kiedys taki jeden przerobil mi w domu podlaczenie do zmywarki
Z polecenia znajomych, zdolny chlopak nieslychanie i nawet tanio mialo byc
Musielismy zapalcic jeszcze raz, ale osobie kompetentnej i z faktura. Ten jeden raz nauczyl mnie wiele, a sporo zmian i napraw jeszcze musielismy wykonac.

Wiec nie mam dla Ciebie wiecej rad - lykke til
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...wlasciwie

to i tak postep !

przeciez wedlug panujacych

prawidel,slonko powinna sie obrazic,

wyzwac wszystkich od polaczkow oraz zlikwidowac

konto - no bo jak to tak: nikt nie pokazal,nie wzial za raczke...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
Jowita Jowitka
(Słonko)
Nowicjusz
Lindemans napisał:

Przytoczylam Twoj pierwszy post w temacie.

Rozumiem, ze namiary do firm (osob) naprawiajacych sprzet AGD w Stavanger okazaly sie wszystkie nietrafione i niezadowalajace Poszukiwania wygladaly dosc desperacko, zalozone 2 watki, sporo znakow zapytania i wykrzyknikow

To moze sprostuj swoja prosbe i napisz, ze szukasz kogos(rodaka ), kto za symboliczna sume wykona usluge

Kiedys taki jeden przerobil mi w domu podlaczenie do zmywarki
Z polecenia znajomych, zdolny chlopak nieslychanie i nawet tanio mialo byc
Musielismy zapalcic jeszcze raz, ale osobie kompetentnej i z faktura. Ten jeden raz nauczyl mnie wiele, a sporo zmian i napraw jeszcze musielismy wykonac.

Wiec nie mam dla Ciebie wiecej rad - lykke til

Na poczatek dziekuje za rady na Twoj apel o sprostowanie pisze: spieszy mi sie a firmy do ktorych dzwonilam podaja dalekie terminy...
PZDR
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok