Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

pokoj - Norwegia

Czytali temat:
(475 niezalogowanych)
6 Postów

(pola)
Wiking
Hej! Poszukuje pokoju do wynajecia od wrzesnia,dla znajomego. Stavanger i okolice Jesli ktos cos wie to prosze o namiary Grzeczny,ulozony,bez nalogow
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(pola)
Wiking
Byc moze jeszcze ktos poszukuje pokoju do wynajecia? Moglibyscie sie dogadac i wspolnie wynajac dom albo mieszkanie?! Chlopak ma 21 lat,stala prace. Czekam na jakas odpowiedz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
pola napisał:
Hej! Poszukuje pokoju do wynajecia od wrzesnia,dla znajomego. Stavanger i okolice Jesli ktos cos wie to prosze o namiary Grzeczny,ulozony,bez nalogow
pozdrawiam

skoro taki ułozony, to czemu nie napisze sam ?
Poza tym, czy kolezanka/kolega wie ile kosztuje dom do wynajecia w stgr i okolicach ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(pola)
Wiking
[b]marianek napisał:

"skoro taki ułozony, to czemu nie napisze sam ?"
Nie bardzo rozumiem co ma piernik do wiatraka?! Czy pomaganie innym w obecnych czasach az tak dziwi?? Zeby jednak zaspokoic Twoja ciekawosc odpowiem na to pytanie-kolega nie posiada profilu na MN a ja tak.
"Poza tym, czy kolezanka/kolega wie ile kosztuje dom do wynajecia w stgr i okolicach ?[/quote]"
Zakladasz zapewne,ze mieszkasz w Norwegii dluzej i wiesz wiecej.Chcialoby sie nawet napisac,ze pamietasz pierwsze wyprawy Wikingow.
Tak,doskonale sobie zdaje sprawe ile kosztuje wynajecie domu w Stavanger i okolicach. Zdziwiony??
Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
pola napisał:
[b]marianek napisał:

"skoro taki ułozony, to czemu nie napisze sam ?"
Nie bardzo rozumiem co ma piernik do wiatraka?! Czy pomaganie innym w obecnych czasach az tak dziwi?? Zeby jednak zaspokoic Twoja ciekawosc odpowiem na to pytanie-kolega nie posiada profilu na MN a ja tak.
"Poza tym, czy kolezanka/kolega wie ile kosztuje dom do wynajecia w stgr i okolicach ?
"
Zakladasz zapewne,ze mieszkasz w Norwegii dluzej i wiesz wiecej.Chcialoby sie nawet napisac,ze pamietasz pierwsze wyprawy Wikingow.
Tak,doskonale sobie zdaje sprawe ile kosztuje wynajecie domu w Stavanger i okolicach. Zdziwiony??
Pozdrawiam.[/quote]

zakładanie profilu na MN trwa 5 min : )

Mysle jednak, ze nie zdajesz sobie sprawy, skoro szukasz domu dla jednej osoby

Ale do odwaznych swiat nalezy....

Równiez pozdrawiam : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(pola)
Wiking
Czytanie ze zrozumieniem to nie jest Twoja mocna strona,prawda?! Jesli wrocisz do mojego pierwszego postu,to zauwazysz ze wspominalam o pokoju. W drugim poscie wspominalam o mieszkaniu lub domu wspollokatorskim( czyli jednak dalej mialam na mysli pokoj).
Milego weekendu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
... PEACE !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj