Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

wykaz - Norwegia

Czytali temat:
(551 niezalogowanych)
57 Postów
sebastian k.
(badboy.no)
Nowicjusz
witam
jak w temacie . czy spotkaliście się koledzy koleżanki z takim czymś że wasz boss chce byście pisali mu na kartce co robicie o ktorej godzinie ? np. szpachlowanie 7. 15 koniec 10.22 itd przez 7,5 h

i czy to jest normalne ?
czy tylko mu się w główce poj...

za odp.dzięki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
poje.. mu się w główce
powinien kamerę monitoringu zainstalować
a tak to możesz mu kit wciskać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
badboy.no napisał:
witam
jak w temacie . czy spotkaliście się koledzy koleżanki z takim czymś że wasz boss chce byście pisali mu na kartce co robicie o ktorej godzinie ? np. szpachlowanie 7. 15 koniec 10.22 itd przez 7,5 h

i czy to jest normalne ?

za odp.dzięki

nie słuchaj głupich komentarzy.....normalna sprawa w wielu firmach
dużych czy małych....bez znaczenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...racja

nie sluchaj

(i nie czytaj )

glupich komentarzy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
retier1 napisał:
badboy.no napisał:
witam

i czy to jest normalne ?

za odp.dzięki

nie słuchaj głupich komentarzy.....normalna sprawa w wielu firmach
dużych czy małych....bez znaczenia

głupota to pojecie względne
ale masz rację
normalne jest instalowanie kamer w wielu firmach
tam gdzie szefów nie poje...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
tomasz.zyzak.zyskowski napisał:

nie wiem jaka wyobraźnie trzeba miec by postawić laptopa z wbudowaną kamerką i uruchomic video streaming

całkowity brak wyobraźni
chłopak buchnie laptopa i tyle go będziesz widział
pluskwę się montuje
myśleć
a wiem
głowa od tego boli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Hubert Hubert
(hooba007)
Początkujący
Ja w poprzedniej firmie pisałem co i ile czasu robiłem dla danego klienta, W zaokrągleniu do 0,5 godz.
Wg takiego wykazu moja firma wystawiała rachunek...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
sebastian k.
(badboy.no)
Nowicjusz
chlop wie jak biznes prowadzić ?
panowie patrząc na informatyka który przez 10 minut doslownie walczy z baterią w wkrętarce bo ma chuja pojęcia jak to wymienić a co dopiero o prowadzeniu biznesu. moja praca wyglada mniej więcej tak start 7 rano do 10 lub 11 podpieranie regipsow bo nie ma co robić bo pan dzień przed sie naje... lub za dużo spalil i nie jest w stanie wychylić łba z szopy telefonów nie odbiera a za nim się ogarnie to już 12 za nim pojedzie po material 13.30 to co zostaje gzodzina bo do 14.30 pracuje to już wyjeba .
a jak muwisz że ma kupić farbe olejną białą 40 to i tak gówno kupi bo tak mu kur... prof w sklepie powiedzial .
chuj będe mu głupoty pisał sranie sikanie masturbacja i takie tam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
sebastian k.
(badboy.no)
Nowicjusz
nie no panowie na laptopa mam wyj... jestem tu 8 lat i nie sram w wlasne gniazdo a że tak chce to będzie tak miał może troszkę polskiego liznie bo na pewno nie będę pisał po angielsku a z reszta tam nie ma rz , sz , cz , i takie tam jak zacznie sobie czytać i tłumaczyć moje litanie które mam zamiar mu pisać to może sie zniechęci . bo jak robilem u jego ojca to wszystko grało przyszlem swoje odpekalem i spoko a mlody przejmuje interes i sie kur.. stawia chuja ma pojęcia idiota on mysli że szpachlowanie to tak samo jak na symulatorze nie niem może chuj czyta vade mecum mlodego szpachlarza lub zrob to sam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
badboy.no napisał:
witam

i czy to jest normalne ?

za odp.dzięki

ja pisze na osobnym: ile materialu i ile czasu jesli robota jest dodatkowa.
na serwisie owszem piszesz dokladnie ile u danego klienta i ile czasu plus ewentulanie kwitki za parking czy inne pierdy....
a moze masz taki projekt ze inaczej fakturuje krecenie gipsow a inaczej prace malarskie??? i stad ta chec wiedzy...

ps. jestes tu 8 lat a spinasz sie ze material nie dojechal.... yhm.... masz na godzine przeciez, rozumeim gdybys mial jakis smieszny dodatek akordowy ale i tak baza jest stawka godzinowa... wiec po co te stresy???? a jak kawa nie smakuje to mozesz zaczac nosisc w termosie swoja herbate
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok