Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
35 Postów
Malgorzata .
(Gos_iaq)
Nowicjusz
hej dziewczyny,
dopiero sie przeprowadzilam do Stavangeru i tez chetnie sie spotkam na kawe albo drina!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
To czysta dyskryminacja!
Umieszczajac takie ogloszenie nie powinnas z gory zakladac z kim chcesz sie spotkac, a z kim nie, tym bardziej plec nie powinna byc zadnym kryterium selekcji. A Ty z gory zawezasz krag potencjalnych znajomych tylko do kobiet. Mysle, ze idac za zasada parytetu, powinnas byc zobowiazana do spotkania sie z 50% mezczyzn, tak, zeby bylo sprawiedliwie. Popatrz na nas, facetow, zaden nie probuje sie umowic tu na forum tylko z innymi mezczyznami, ba, zdecydowana wiekszosc wolalaby sie spotkac z kobieta.
A podobno to Wy jesstescie dyskryminowane...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
Malgorzata .
(Gos_iaq)
Nowicjusz
Normalnie bym sie z Toba nie zgodzila, bo towarzystwo kobiet prawie zawsze jest przyjemniejsze niz mezczyzn, aleee kolezanki z forum mi nie odpisaly

A w ogole to Polacy w Stavangerze sie gdzies spotykaja? Bo w akcie desperacji przemknela mi przez glowe mysl o polskim kosciele

pozdrawiam
Gosia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
OOO niee, nie rob tego. Mnie skusilo raz, ksiadz jakis dziwny, nie polecam

Ja tam najlepiej sie bawie, jak towarzystwo jest wymieszane, mozna i po mesku porozmawiac, a kobiety zawsze zlagodza obyczaje Jakis formalnych spotkan chyba nie ma, ale ja u siebie czesto goszcze rodakow, bardzo fajni ludzie i mozesz poznac pare kolezanek na plotki. W ten weekend chyba wybieramy sie na narty, ale na nastepna sobote juz mamy zaplanowane spotkanie, jesli tylko masz ochote, zapraszam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Jak to mi ktos na innym forum napisal ze ludzie ze Stavanger tzn polacy nie przyjmuja nowych do swojego grona
Ja w tych okolicach jestem od nie dawna ale na szczescie juz udalo sie kogos poznac..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
BE ZE dura. Ja tam ciagle poznaje kogos nowego, nie ze wszystkimi udaje sie utrzymac kontakt, bo kazdy idzie swoja droga i nie zawsze jest latwo sie spotkac, ale nigdy nikt nie zostal ot tak odrzucony w moim gronie znajomych. Ale samemu trzeba tez wykazac odrobine inicjatywy, a nie tylko siedziec przed komputerem i narzekac na forum na wszystko i wszystkich dookola. Ludzie w Stavanger sa dokladnie tacy sami jak wszedzie, ani lepsi, ani gorsi, a najwiecej zalezy od nas samych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Na pewno masz rację w 50% a jak będzie czas pokaże
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
Malgorzata .
(Gos_iaq)
Nowicjusz
W takim razie do zobaczenia w następny weekend
pozdrawiam i miłego wypadu na narty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(maartha)
Wiking
Witam ja tez jestem tu nowa i również chętnie zawiązałabym nowe znajomości )

Pozdrawiam )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
dawid majerczak
(majer2209)
Wiking
hej podaj sw ój nr to spotkamy sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj