Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Praca w Stavanger - Norwegia

Czytali temat:
Madlen Ma Bożena Wróblewska Paweł2 (988 niezalogowanych)
4 Posty

(Ana25)
Wiking
Hej, szukam pracy w Stavanger przy sprzataniu domkow, mieszkan, biur itp. jestem od kilku lat w Norwegii, ale tymczasowo jestem w Pl jednak wracam 20maja, mam doswiadczenie przy sprzataniu oraz w gastronomii, moze byc praca na zastepstwo, pomoc dodatkowa, dorywcza, jednorazowa, moze ktoras z pan wyjezdza i potrzebuje kogos aby ja zastapic znam bardzo dobrze jezyk angielski i podstawy norweskiego, bardzo prosze o wiadomosc na priv oraz z gory dziekuje za jakiekolwiek informacje. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(Mmelisa)
Nowicjusz
I tu jest pies pogrzebany...siedzisz sobie w PL do 20maja i myslisz, ze ktos w tym czasie bedzie za Ciebie nagrywal robote? wysylaj CV e-mailem po firmach skoro nie mozesz osobiscie...a jak je znalezc? uzywajac wujka google! skoro jezyki znasz to nie widze w tym problemu...
tylko uwazaj bo ja tak zrobilam, nastepnego dnia mialam telefon i w tym dniu co do mnie dzwonili prosili o spotkanie w przeciagu godziny!!

powodzenia!

p.s. chyba ze praca na lewo/tzw czarno..ale to nie moja bajka...nie wiem i nie chce wiedziec...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Ana25)
Wiking
Moja droga ja nie szukam kogos kto mi zalatwi prace a ja przyjade na gotowe i nie oceniaj mnie bo mnie nie znasz, i tak chodzi o prace dodatkowa na czarno, pytam sie bo sa czasem polacy badz polki ktore maja domki do sprzatania i szukaja pomocy, mialam kiedys wlasnie taka znajoma ale przeprowadzila sie, rowniez dziewczyny szukaja na zastepstwo za siebie, ja tez tak wlasnie szukalam kiedys jak pracowalam w hotelu a chcialam przedluzyc sobie wolne takze nie pouczaj mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
67 Postów
marionetka O
(marionetkaevli)
Początkujący
slyszalam ze w ISS i Grundiku sa przyjecia do sprzatania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Ana25)
Wiking
dzieki za info, a co to dokladnie za firma grundik bo nie slyszalam o niej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Ana25 napisał:
a co to dokladnie za firma grundik bo nie slyszalam o niej...
...FIRMA KOGUCIK ...
...posprzątał i ucikł ...!

---
Grundig renhold AS
4017 Stavanger
Auglendsdalen 78,
51 82 98 98 ‎ ·
www.grundigrenhold.no
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok