Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

autko - Norwegia

Czytali temat:
(401 niezalogowanych)
57 Postów
sebastian k.
(badboy.no)
Nowicjusz
mam pytanie odnośnie autka . a mianowicie zbliża mi się przegląd samochodu w maju wiem że trzeba się prędzej zaklepać . wiecie gdzie najlepiej jechać i gdzie się naj mniej czepiają że to zaciski są troszke pordzewiałe że linka od ręcznego za mocno jest lużna itp. bo słyszałem takie rzeczy .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
badboy.no napisał:mam pytanie odnośnie autka . a mianowicie zbliża mi się przegląd samochodu w maju wiem że trzeba się prędzej zaklepać . wiecie gdzie najlepiej jechać i gdzie się naj mniej czepiają że to zaciski są troszke pordzewiałe że linka od ręcznego za mocno jest lużna itp. bo słyszałem takie rzeczy .
Ogólnie nie ma znaczenia gdzie pojedziesz ... ceny wszędzie są podobne .
Mnie jedynie Norg odradzał , robienie przeglądu w Firmowym Servisie danej Marki ...
Przegląd robiony jest według tabelarycznego zestawienia i ewentualne usterki usuwa się tylko te które zostały zaznaczone i Nic więcej .
Osobiście robię przegląd w NAF , miałem zawsze parę usterek , jednak to nie to co w Serwisie Marki ... .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
gabriel napisał:
Mnie jedynie Norg odradzał , robienie przeglądu w Firmowym Servisie danej Marki ...Przegląd robiony jest według tabelarycznego zestawienia i ewentualne usterki usuwa się tylko te które zostały zaznaczone i Nic więcej .Osobiście robię przegląd w NAF , miałem zawsze parę usterek , jednak to nie to co w Serwisie Marki ... .
ja robilem w serwsie SAABa i mimo kilku feili mam tez extra naprawe po sugesti co jeszcze moznaby wymienic aby bylo lepiej.... wiec nie rozumiem ze nic wiecej.. oni moga tez zrobic ci przeglad dokladniej w autoryzowanym bo znaja auto na pamiec - wiec szybciej zauwaza usterki - ne musza nic naprawiac - dadza Ci liste bledow do usniecia i tyle..... ozesz je sobie wtedy naprawiac nawet w PL....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Yatsek napisał:...ja robilem w serwsie SAABa i mimo kilku feili mam tez extra naprawe po sugesti co jeszcze moznaby wymienic aby bylo lepiej.... wiec nie rozumiem ze nic wiecej.. oni moga tez zrobic ci przeglad dokladniej w autoryzowanym bo znaja auto na pamiec - wiec szybciej zauwaza usterki - ne musza nic naprawiac - dadza Ci liste bledow do usniecia i tyle..... ozesz je sobie wtedy naprawiac nawet w PL....
Tak masz Słuszną Rację , gdybym Tamtego Norga nie Posłuchał , to Dzisiaj Nadal jeździł bym Moją Felą ... !!!
A tak stoi nadal na Parkingu i czeka na Moje zmiłowanie ... !!!
A Ja ... czekam aż trafię w Totka Miliona ...!!! .

---
Niemniej , Nie każdy tak Jak Ty , jest roztropny i przewidujący ... większość chce "zaoszczędzić kasę na przeglądzie " ...
Dlatego , takie a nie inne Moje Informacje dotyczące tego Tematu .
---
Jednak jak Już trafię w tego totka ...to na przegląd Nówką będę jeździł tylko do Firmowego Servisu Marki ...
---
Obiecuję Sobie to solennie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
sebastian k.
(badboy.no)
Nowicjusz
dzięki koledzy za odp
pozdrówki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Angelika K.
(angelika25098)
Wiking
To ja proszę o adres do NAF w Stavanger
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Angelika K.
(angelika25098)
Wiking
dzięki za odpowiedz weszłam na ich stronkę i znalazłam ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok